Jeg hører danske julesange.. og er klar til at se mit hjemland igen 💕

Hej allesammen..

det er en god titel endelig at kunne lave på det her blogindlæg 💕 nogle gange skal der bare gå tid, og for mig var det tid på afstand af min familie. Og det har jeg fået.

Jeg kommer aldrig til at ville se dem igen, men er så lykkelig over.. nu at være følelses-klar til at se stedet igen, hvor hele den, kan jeg godt se nu..

vanvittigt ekstreme familie-konflikt foregik 🙂 det var i Danmark, som jeg elsker, og som jeg føler, at den konflikt tog væk fra mig.. og jeg har fået mit Danmark igen nu 💕

Danskere & Danmark med alt fra Kim Larsen til fællessang på efterskole har hele mit liv.. alt i alt udgjort mit hjerte 🙂 jeg er fuldblods-dansker sammen med Teivi..

Og det var for anspændt, at det sted mit hjerte har det godt, i den kultur hvor det slapper af, at der ville jeg ikke have mulighed for at befinde mig.

Og vi er i Estland, og det er et godt liv her, og bare have det i vores følelser, at vi kunne vælge begge steder 🙂 at der ikke er noget følelses i vejen for et liv i Danmark, det er rigtig sundt.

Den konflikt skulle slutte i hjertet også, og ikke kun praktisk. Og så nu er jeg jo klar til langt flere ting 💕 og at det er f.eks. Sveskes behov for at have os her, og at Teivi’s arbejdsplads kun ønsker at have hende i Estland..

Ting som det, og at vi har bygget en så fin hverdag her, som vi også elsker, udover at vi elsker Danmark lige så meget 🙂 at det er ting som det, der får os til at bo her.

Så vi kunne vælge begge dele, det er det sunde følelses-mæssigt. Og ikke at der er steder, der er for konflikt-fyldte pga. ting, der er sket. Jeg håber, I kan se det..

at vi har altid elsket Danmark, og har ønsket bare at have muligheden for begge vores lande. I nogle år blev den mulighed bare taget væk fra os, og at det så er ting som Teivi’s karriere, hvor det giver mest mening at være her 🙂

Og at vi over de lidt over 4 år har bygget en hverdag her, der er lige så stabil og fyldt med kærlighed, som en hverdag i Danmark ville være 🏡🐈

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s