Der er noget ved denne juletid..🎄

Glædelig julemåned!

Har I været ude i december, sådan bare ude at nyde der hvor I bor? 🙂 jeg ville så gerne have skrevet ud til jer i går, men I ved jo, at med mine diagnoser er det nogle gange..

at jeg har så mange tanker & følelser, at jeg slet ikke kan samle mig en dag.. men det er faktisk en af de ting jeg arbejder på, og det går godt med det helt overordnet 💕

Efter sådan en dag som i går prøvede jeg at sætte mig i sofaen, og bare tænke at det er fint, at jeg har alle de nogle gange krævende tanker og følelser 🙂

Og der er virkelig noget ved denne juletid 🎄 jeg satte en Bryan Adams julesang på, som jeg græd til alle mine jul som barn og helt ung.. og så at høre den nu, når jul er blevet en fantastisk ting fyldt med kærlighed.

Det var virkelig et øjeblik, og den røg direkte ind på min playliste med stille julesange. Jeg synes i det hele taget, at der bare ikke er alle de ting, der tynger mere, og når jeg har en sygdom-dag som i går..

at så er det jo ikke længere noget, vi skal håndtere ind mellem alt muligt andet også. Vi kan bare nyde julemåneden, og det får jo også min stress til at lette sig 🏡

Vi vågnede til dynger af sne i dag, og det er så skønt! Teivi kom med kaffe til mig inde i sengen, og spurgte om jeg havde set udenfor 😀 så jeg satte netop mine stille julesange på, og bare lå i sengen og nød sneen. Det føltes vidunderligt.

Jeg var også nede ved floden i går at tage billeder i -11c, så vinteren er lidt i gang 🙂 det er slet ikke på det niveau, der bliver efter nytår, men det er rigtig fint at have lidt forskelligt i løbet af det halve år, som vinteren varer herovre.

Skal I være mange til jul? I dag her første søndag i advent tænder Tartu by alle julelysene ude i byen, og så hvis det lykkes, vil jeg gå ned i morgen meget tidligt, før bilerne kommer, og kigge på det hele også med kameraet, og så i alt det sne 💕

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s