Hvorfor ikke tage på det eventyr? 🌸

Hej allesammen

..i går havde jeg boet i Estland i 50 måneder. Og da Teivi i første omgang tog til Danmark på et studie, og mødte mig.. der sagde hun hvorfor ikke gøre det? Når nogen spørger om hendes grund 🙂

Og det er meget os, det her med hvorfor ikke gøre noget? Det er også meget vores generation og dem der er yngre (modsat alle de holde tilbage i livet, der er fra de ældre generationer).

Vi unge vil nyde & opleve & have det hele med, og hvorfor ikke? 🙂 de ældre og midaldrende har jo aldrig fortalt fornuftigt, hvorfor man ikke bør nyde og få glade ting med, og skal være rigtig meget seriøse på alle dage.

Det er også meget med det, at da Teivi sagde ‘jeg vil gerne bo i Estland’, der var jeg bare sådan.. hvorfor ikke tage på det eventyr? 😀 ikke kun fordi vi var i en fastlåst situation dengang..

Men også mest for bare at opleve, tage alt i livet med! Og jeg kan da virkelig opfordre til det, så man får oplevet noget i de her år, man nu har fået 😀 og så lige lidt farmhouse indretning er..

i vores bryllupstale fortalte præsten om to træer, hvor deres kroner vokser sammen & nu har vi strikket det 🏡 sammen med lille Sveske 🐈

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s