Reaktion efter ændringer, men en kæmpe succes..🙂

Hej allesammen..

Har I haft en god weekend? Heldigvis er vi i gang med at få noget rigtig vinter her, de har -23c i vejrudsigten og -20 i dagtimerne 🙂 der bliver altid så smukt! Når træerne er dækket i is, og det hele fryser til.

Der er jo sket kæmpe forandringer, helt på livs-niveau for os. En ting er det, I har hørt så meget om, hvad vi tog væk fra ved at flytte. Og så er der sket noget andet også..

Vi er bare her i det nye, begyndt at forandre alle vores vaner i hverdagen, og det er godt. Bare overvældende. Og forandringer er jo netop noget af det, jeg har lidt svært ved, også når de er gode.

Bare alle de indtryk, som forandringer giver..🙂

Vi spiser stort set ikke kød mere! Og har fundet ud af, at madlavning er så meget nemmere, når man spiser vegetarisk på de fleste dage 🍇 og self.. det er super gode ændringer, som jeg er glad for & vi selv har valgt fra hjertet 💕

Men self. meget ift. indtryk på bare en måned her. Og så at jeg ikke mærker tvangstanker mere 😀 For lidt tid siden beskrev jeg her i bloggen, ret detaljeret hvordan de føles.

Og at være fri for dem.. det er så befriende på det allerstørste niveau.. ligesom at jeg kan trække vejret & være glad nu 😀 efter at have haft dem hele mit liv.

Og det har været en kæmpe succes, selv under den her reaktion af sådan overvældet af alt det nye..

for i går gjorde min angst mig bare lidt irriteret og sådan utilpas.. men alle katastrofe-scenarier om at vi skulle have en masse problemer nu, i vores hverdag nu..

og alle tvangstanker.. og alt massiv stress & angst var der bare ikke..

Bare sådan utilpas i løbet af dagen, og hvis det er niveauet på en angst-dag nu.. jeg vil elske det!! 😀 det er en komplet, total omvæltning af vores hverdag!

Så har vi også forandret indretningen i vores hjem meget igen 🙂 skulle lige bo her en måned. Men det føles så godt at kalde det hjem & føle det! Det er så fint at komme hjem til lille Sveske, når jeg har taget nu vinter-billeder..

ude i vinter Tartu ❄️ 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s