Mine billeder viser mere nu, hvordan angst føltes (i datid) ❄️

Hej allesammen..

så.. har jeg ladet det tage et par dage, og se hvordan et massivt arbejds-hverdags-going-on ville udvikle sig 🙂 vi har virkelig gjort en indsats, og det føles vildt godt.

Teivi sagde meget rigtigt, at lige da vi flyttede hertil, havde vi brug for en pause. Så vi gjorde vores nye hjem super stille hytte i skoven.. og så her i går begyndte vi at åbne lidt op i vores indretning..

så der f.eks. kommer mere lys ind, og det måske mere minder om den type nordisk indretning, man finder mange steder i København 💕 og hele den pause her i helt stille..

det har virkelig flyttet min angst 😀 sygdommene er her jo altid, men hvor meget de kommer ud i hverdagen, sådan med symptomer.. det er meget ens egne valg i livet, der står for det.

Og vi har skabt et så fint miljø, hvor der er plads til fejl & personlighed, og kærlighed & varme 🦋 så vi kan give slip på enhver anspændt følelse.

Det har så vist sig rigtig meget i mine billeder, efter vi er flyttet. Jeg var ude her i morges, og så da jeg kom hjem, der så jeg..

at mens mine fotos tidligere var ligesom midt i angst, og meget præget af det.. så viser de mere nu sådan i datid hvordan angst føltes for mig 🙂 men netop fra et punkt..

hvor det er mere, at der er en positiv forgrund, og så en slags historiefortælling i baggrunden.. om at der tidligere var noget mere anspændt.

På den måde hjælper det kreative mig enormt meget, og har gjort det altid 🙂 jeg ved ikke.. det at kunne fortælle har altid været supermeget i min personlighed, og meget kendetegnende for mig.

Og det er jo også det, at man så kan se fra et punkt hvor tingene er lysere, og ind i noget mere dunkelt fra tidligere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s