Har følt mig meget gift i dag 😀

Hej, jeg har på fornemmelsen..

at de fleste af jer ikke er gift endnu, men kan da afsløre, at det er en fantastisk følelse, hvis man har taget tiden og ventet på den rigtige 💕 det er lidt sjovt..

for det giver virkelig en følelses-ændring, efter man er det, man føler sig langt mere knyttet til hinanden 🙂 og i dag har jeg ultimativt følt det med Teivi, og hun måske det samme.

Der har været et komplekst hav på arbejdet, som vi skulle sejle hende sikkert gennem, med en masse at vinde på den anden side. Og i aften, da tingene sådan faldt til ro..

der tænkte jeg på, at for mig er en af de største grunde til at have en ved sin side.. at man sammen kan styre gennem komplekse oceaner, som man ikke kunne sejle i alene 🐋

Der var engang en direktør, der sagde, at det er jo meget nemt at være direktør, når det går godt, og børs-kurserne er glade 😀 men det er de andre tidspunkter..

når det er svært, at man får følelsen af, hvor gode man er sammen 💕 det er for os i hvert fald. Og så har det jo også det gode, at mens ny romantik knytter en..

så er min oplevelse, at det er intet imod hvor meget det knytter sammen.. at sejle hånd i hånd i et mere komplekst hav, der kræver mere 🙂 hvad synes I er det vigtigste i kærlighed?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s