Meget sigende, at vi ikke spiser alt det sukker mere

Hej allesammen

Går I også og snacker tit, med lige et stykke chokolade, eller..? Det gjorde vi meget i vores gamle hjem, før vi flyttede.. ikke til noget kritisk niveau, og vores tænder har det fint 🙂

Men det er meget sigende, at det sluttede, da vi flyttede hertil. Alt det sukker, var simpelthen for at vinde tilbage den energi, vi mistede på stress & angst i både Teivi & jeg.

Så det siger noget om, hvor godt vi har det her, og hvor sund og nødvendig den flytning var ift. vores gamle sted. Og så vores gamle sted..

der var også bare for meget historie der, med at jeg stadig snakkede med min far i noget tid, da vi boede der, og en masse med den konflikt.

Så flytte til et nyt sted, og opleve at vi er vokset så meget, at det faktisk føles som en ny hverdag 💕 nogle gange er det jo, at problemerne bare fortsætter et nyt sted, men ikke her.

Så at vi kan leve sundere, og faktisk også spare mange penge på at stoppe alt det snacking.. simpelthen fordi vi måske endda blev glade 😀

I aftes var vi på vores første juledate i år 💕 de tændte julelysene nede i centeret, og der var en lille akustisk koncert. Mens den var, gik vi også lidt i boghandlen, der ligger lige ved siden af, hvor vi stadig kunne høre det.

Og det var lidt en god oplevelse, at jeg kan læse bogtitlerne på estisk nu. Men er jo også i gang med mit femte år her, og min danske accent er begyndt at gå væk, når jeg snakker estisk.

Bare så jeg har den rigtige udtale på både estisk & dansk 🙂 men vi fik set juletræet, og også julelysene udenfor på bygningen er rigtig flotte hvert år. Og så den første søndag i advent tænder de julelysene i byen, også med et event.

Så der vil vi gerne ned, især nu når det er 100 år siden, at Estland blev befriet fra Tysklands besættelse og blev sit eget land (indtil Sovjet så besatte her..)

men pointen er, at det er en kæmpe fejring her, de 100 år med sit eget land (selv om mange af dem besat af Sovjet).. så de gør rigtig meget ud af det hele i år 💕

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s