Måske er kærlighed perfekt når..💕

Hej allesammen

Hvordan ville jeres perfekte kærlighed se ud? 🙂 jeg hørte en countrysang om, at når man får en date som ung, så have benzin på bilen så man ikke løber tør (fra USA hvor de har en bil i gymnasiet..)

men igen, at måske det perfekte er at køre tør for benzin sammen, og løse det kreativt & hånd i hånd og så finde noget at spise 😀 sådan har Teivi & jeg det også..

Vi ville lave pasta carbonada, og havde youtube åben med en guide og det hele.. og endte med en stor gryde pasta mix, og en sauce der blev stegt i stedet for at være sauce 👩🏻‍🍳 

Og vi kunne grine af det, og det smagte glimrende, og vi blev mætte 😀 Teivi har også øvet sig i på sit arbejde, at hendes løsninger på opgaverne gerne må have skønhedsfejl.

Vi har så meget brug for hinanden begge to, for ellers ville vi være seriøse, Teivi på en akademisk måde fra uni.. og mig på en tage livet alt for alvorligt..

sammen sker der bare noget, at man / vi bliver skøre, og bare prøver ting som at se hvad der sker når man.. something 😀 det er så sjovt sammen, og Sveske går som regel med..

Og begynder at fare rundt i huset som en vildkat.. og så kan vi allesammen falde ned i sofaen med en kop kaffe og være rolige og bare sammen 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s