Og på 3 uger vores nye sted, er angst og tvangstanker løst 💕 men hvis vi skiftede..

Hej og bare hej 😀

Jeg mærkede efter i hjertet for to dage siden, og i går og igen i dag, da jeg endelig kunne gå ud at fotografere! Det nordiske klima 😀 og jeg har stress.. men tvangstanker angriber ikke mit hoved mere..

og jeg har ikke den knude i brystet, som man har, når man har angst.. og mine billeder i dag er ikke påvirket af noget angst, som de har været altid 🙂 det var min første rigtige tur ud, efter vi flyttede..

Og det har jo bare været så endeløst sundt for os at komme hertil, og jeg kan mærke, og min intuition i de ting er skarp efter et langt liv med det..

at det er stress, jeg oplever fra nu af 🙂 har jo stadig sygdommene, og vil altid have, så hvis vi ændrede store ting i hverdagen væk fra nu.. en helt anden historie.

Men det gør vi jo ikke 😀 det føles så mærkeligt, at mit hoved ikke mærker angreb fra tvangstanker, og min krop er rolig, og jeg kan sidde stille uden at fingerere med mit hår, eller..

som man gør, når man er nervøs og har angst. Den ro, som andre oplever 😀 og det har været min drøm 💕 jeg har sagt til Teivi allerede for to år siden, og vi snakkede om det igen i aften..

at lykkelig for mig er at være fri for de tanke-angreb på mit hoved hele tiden & angst 🙂 jeg gik ned ad en trappe i parken, der er ret stejl, og altid gav mig katastrofe-tanker om..

at jeg ville falde og slå hovedet, og så tvangstanker om at jeg ville komme på sygehuset, og så ville Sveske savne mig uden at vide, hvor jeg var, og ville have det dårligt.. og det ville påvirke Teivi, så hun måske ikke kunne arbejde & ville blive fyret..

kan I se, hvor langt ude det har været bare ved at en trappe, som jeg skulle ned ad, var stejl? Det er SÅ befriende ikke at have det!

Jeg gik roligt ned ad trappen, uden at klamre mig til gelænderet næsten, og ingen af de scenarier om sygehus, eller noget..

og så jo, at så stejl er den heller ikke, som mine sygdomme gjorde det til.. 🙂 omg! For mig er det lykkelig, at jeg har den energi nu, som andre oplever..

ikke fordi jeg nødvendigvis vil være som andre, eller ‘normal’, men jeg har følt det som et enormt spild, at jeg skulle bruge min energi på de rækker af tanker..

når jeg meget hellere vil vise kærlighed til Teivi & Sveske, og snakke med veninder.. sooooory, når jeg ikke har skrevet tilbage til jer i tide.. det har jeg været så ked af.. havde nogle gange ikke engang energi til at åbne messenger pga. diagnoser.

Så omg, hvor er det skønt, at jeg kan være meget mere omkring, alle dem jeg elsker nu 💕 jeg kunne blive ved & ved 😀 tusind millioner tak for, at I læser med her..

måske har I, måske ikke.. en ide om hvor meget det har hjulpet mig & skubbet mig fremad i at klare det her, at I følger 💕

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s