Er nået til i min kamp mod angst at..🦋

Hej, og rigtig god weekend

Kender I nogen, som slås med angst, eller har I selv erfaring med det fra sådan en længere periode? Det er jo en helt normal følelse, i situationer hvor der er farlige ting..

og det, der så gør det til en diagnose hos nogle, er at angst aktiveres i alle mulige situationer, hvor der faktisk ikke er noget farligt. Og så er træningen..

at man skal gøre de ting, der ikke er farlige, men som alligevel giver angst.. og opleve at hov, der skete jo ikke noget 🙂 man kan f.eks. få angst over at bruge noget helt normalt som et komfur..

og det hindrer jo meget i hverdagen. Det har jeg f.eks. haft.

Det har jeg så gjort rigtig meget de seneste 4-5 måneder, fundet modet til at gøre de ting, og er endelig nået til det, der er målet med det.. at man kan udvide alle de oplevelser med forskellige situationer, hvor der jo ikke skete noget trods angst..

til at bare tingene er ikke farlige 🙂 på et helt generelt, fugleblik plan. At der er da ting i verden, der ville være farlige, og hvor man netop skal få angst..

men at de er ikke en del af min hverdag. Jeg tror, det er en god ide at tænke det meget på det nede på jorden plan..

sådan hvad er der i min hverdag, hvilke af de ting giver mig angst.. så prøve at gøre dem & uden at dømme sig selv for den angst.. opleve at de ikke er farlige..

og så brede det ud til det generelle.. bare tingene er ikke farlige, og intet i min hverdag er farligt. Da det lykkedes, følte jeg mig virkelig helt fri og glad og let som en sommerfugl 🦋

Angst kan få en til at føle sig tung indeni en, som om at der er et loft over ens følelser, og at noget tynger en, og gør ens indre sådan tungt.. så er man ikke glad.

Så jeg har virkelig følt mig ret let og langt mere fri og glad nu 💕

mere fyldt med kærlighed & mere overskud til andre 🙂 og så hjælper det helt enormt at dele med andre, de ting man har angst over!

Så det hjælper også min angst rigtig meget at dele det med jer 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s