Er begyndt vores hverdag her nu 🙂 og det føles meget nyt at..

Hej allesammen

Så er det snart weekend! Glæder I jer? Jeg har set en masse natur-videoer i dag, og det er så afslappende 😀 sådan rigtig det jeg gerne vil nu. Lige her i vores nye sofa!

Det føles virkelig meget nyt efter et helt liv med det modsatte hver.. eneste dag, at vi er omgivet nu af gode, fornuftige og søde personer, der tænker på hinanden 💕

Vores nabo kom hjem klokken kvart i tre om natten.. og var stille, og åbnede døren forsigtigt. Da en kom hjem fra arbejde i dag, viste han at bilen bare er til transport, og ikke den der macho ting..

moteren slukket så snart han parkerede, og ingen bas bragende ud ad et åbent sidevindue 🙂

Og så er det altså helt almindelige, gode familier, der bor her. Hvor der er styr på børnenes skole, forældrene hjælper med lektier, ingen råber og skriger ad hinanden, eller slås så reoler vælter ned over nogen som tilbage i min barndom..

og det med, at man lægger mærke til hinandens væremåde & følelser, og justerer sin egen væremåde & følelser efter det 🦜 vores underbos tv bliver lavere og lavere..

for hun lægger mærke til, at vi ikke laver ret mange lyde heroppe.. og så er der ikke brug for den volume.

Der var det også i min barndom, og med alle de andre vi har været omgivet af, at fjernsynet var ovenpå råben og elefant-bevæge sig rundt i huset, og så en der pludselig spiller trommer med grydeskeerne i køkkenet..

der er bare stille her, gode, stille familier, hvor man tager sig af hinanden & gør det godt for hinanden, fordi man holder af hinanden 💕 ligesom vi også selv har her i vores nye rede.

Og det er mange indtryk. Og føles meget nyt & utrolig godt. Vi har det ligesom at være trådt ind i en oase i Hollywood, hvor der bare er helt andre værdier. Og at vi bor her nu, og kan give slip..

slappe af, hvile ud, tage billeder & lave garn og brød.. og føle os friske og stadig ret unge 🐈

Og vi har fået et af mine billeder op på væggen i dag! Er så glad!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s