En glad lille familie 💕

Hej allesammen..

jeg har virkelig gode nyheder, der handler om følelser, og er kommet rullende som en bølge de sidste 2 uger 🙂 ikke noget med voldsom tsunami, bare en varm, rolig bølge, der har udviklet os.

Det der med familie, igå’.. det er en super god ting 💕

Måske mit mest hjemme-familiehygge billede. Det er så godt alt, og hvor er det en lettelse at føle, at det som rigtig mange har med et hyggeligt familieliv.. at vi har det nu 🙂

Og det har jo udviklet os på en lang rejse i sutsko & hånd i hånd ned ad en grusvej, at vi ikke havde familie. Men der er virkelig en gigantisk pointe i den familie-ting 😀 det skal bare være ordentligt.

De sidste to uger, har jeg været besat af vores hjem, som Teivi sagde.. og det er fordi, dels det er en god rede for os.. så har jeg også bare kunne se Sveske og Teivi og mig selv skinne her i vores følelser..

og det har gjort mig lykkelig over hele vores familieliv 🦜

De gamle bøger, der har op til over 200 år i sig, har virkelig fulgt mig, siden jeg læste historie.. og nærmest var en helt anden person. Det var Teivi også 🙂 vi mødte hinanden lige efter der..

og sådan en grusvej i sutsko hånd i hånd et sted i country land.. ændrer os virkelig. Tusind tusind tak til jer hver og en 💕 det gør mig lykkelig, at jeg kan lave ting til jer!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s