Når Teivi siger, at ingen er som mig 🙂

Godmorgen, her i en ny uge, hvor Teivi lige nu prøver på at skære en skive af et frossent brød 😀

Tænker I nogle gange på, hvordan I mon virker på andre og er, og sådan hvad folk mon ville sige om jeres personlighed.. hvordan I selv ville beskrive jer?

Her de seneste nu nogle dage i vores nye hjem, er så mange brikker faldet på plads. Og jeg har jo gennem tiden brugt meget energi på, hvilken kategori af sådan person jeg mon falder i..

og det, der fanger det mest.. de to ting, der giver min personlighed mest, og former mig mest.. er psykisk syg & psykisk stærk. Og så at jeg er gift med Teivi, og vi har lille Sveske 😀 vores hjemmeliv.

Diagnoserne kender I, angst og stress og de ting, de betyder meget for personligheden..

og så for mig er psykisk stærk, at man åbent, uhindret & ærligt mærker sine følelser, lever efter dem og viser dem til omgivelserne 💕

Og så er psykisk stærk for mig også, at man har & viser klart flest varme følelser, og har en varm og omsorgsfuld personlighed og omgang med andre 🙂 hvad er psykisk stærk for jer?

Og jeg tror, at når Teivi siger, at jeg ikke er som nogen anden.. så er det den kombination af psykisk stærk & psykisk syg. For den er meget sjælden. Og de to ting former mig jo rigtig meget.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s