Åh, alt det nye var meget.. men nu efter 9 dage kan vi se det hele 🏡

Hej allesammen

Har I haft en god weekend? Hvad har I lavet? Vi har virkelig fået meget på plads vores nye sted, og blev klar til at Teivi’s ferie slutter. Der kommer også sol og sne igen nu ❄️

Det er godt, alt! Åh, hvor var der meget nyt, mange indtryk.. men selv Sveske er begyndt at løbe rundt, i stedet for ret usikkert at prøve sig frem.

Det er, når man kigger ud af stuevinduet til de små romantiske træhuse, der er overalt i Estland. Jeg har brugt de der regndage på at finde de rigtige vinkler til billeder her. Det har været nogle hyggelige sofadage, hvor vi faktisk har slappet af 🙂

Det er nyt for os! Men sundt 💕 lige nu ligger Sveske sammenrullet som en kanelsnegl på sofaen, og vi har bagt en masse brød, og jeg har lavet pasta.

Så det er meget bare hverdags hjemmeliv her nu.

Vi vidste, at den flytning ville gøre det godt for os, men jeg tror, at både vi og også vores omgivelser er noget overraskede over hvor meget!

Og det er virkelig en god følelse, at vi holdt det kaos ud i et år, for så til gengæld at bruge tid på at bygge det rigtige for os.

Vi kunne have lavet en halv og hurtig løsning, men ville ikke have gjort os glade. Så i det hele taget løfte fingeren midt i kaos, og måske i længere tid end man egentlig synes om..

men så bliver man altså også lykkelig, og fri som en papegøje i regnskoven 🦜

Det er mig for tre år siden, lige da vi var nye i Estland, og jeg var rigtig, rigtig glad og følte mig så fri. Og det er de øjne, der er kommet igen nu 🙂

Så jeg glæder mig virkelig til at bo her. Og så elsker jeg at se mine to nærmeste, Teivi & Sveske stråle som stjerner her ☀️

Kærlighed er supervigtigt for os i vores lille familie, og det er skønt, når vi har det godt, så bare at tænke over det, og tage det til sig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s