Den poncho, der gjorde mig rolig når angst, kunne gå ud 👚

Hej, og rigtig god weekend

I aften var vi nede på Rådhuspladsen, hvor de havde næsten tusind stearinlys, der var så smukt ☀️

Og så er der en ting med vores nye hjem.. når jeg har angst, begynder jeg som regel at fryse, og til det har jeg haft en poncho i lavendelfarve, der var som et knus, når jeg havde brug for det 💕

Og dels er vores nye hjem dejlig varmt.. og så har jeg også bare som en milepæl kunne få ponchoen ud. Den var år gammel, og har tragisk nok været brugt meget 😀

Så den fnuldrede meget, og var lidt ude af formen.. men meget elsket, og har virkelig givet mig meget omsorg, da vi boede det andet sted. Så det er virkelig et statement ift. vores hverdag nu, at den i aften gik ud ☀️

Og det er ikke kun, at vi flyttede.. det er hele vores hverdag, der er skiftet 🙂

Og alt er så roligt og stille her.. ting, jeg slet ikke havde energien til før, og Teivi heller ikke helt havde.. i dag har vi bare kunne dem!

Og åh, en forskel det gør for livskvalitet, om man faktisk har energien til de ting, som hverdagen kræver 😀 og.. nede i byen så vi fra broen, at de har sat de første julelys op!!

Jeg er en travl blogger og vlogger haha, med både nyt hjem og nu også julelys, men det er skønt, og jeg nyder hvert sekund. For den energi til alle tingene, som den seneste uge har givet..

jeg vil smide den i ansigtet på mig selv & bare ud i Tartu og hjem hertil og rulle mig i den 😀 så alt skal opleves, lige fra julelys til nyde Teivi’s hjemmebagte brød..

og at vi har fundet en butik, hvor vi kan få de mest nice ting, også mange danske 🙂

Og så lige et billede mere fra i aften 💕 og de har puttet -18c i vejrudsigten, så den skønneste smukke vinter kommer også rigtigt.

Og så på vejen så vi også en rigtig fin frisør, som jeg gerne vil til næste gang!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s