Min krop kan virkelig mærke, at alt er lettere nu 🦜

Godmorgen, fri som en papegøje i regnskoven..

det er det punkt, min krop er på vej mod efter vi flyttede. Det er ret vildt, at bare at være tæt på bestemte personer gav så meget stress, at vi fik rygsmerter især..

følte os for gamle ift. vores alder.. når det begynder at gøre ondt at gå & rejse sig op, at så er det tid til det her skift, vi er jo ikke så gamle 🙂

Så min krop takker for, at vi fik langt mindre stress, og så faktisk også at vi har fået en skøn stofsofa! Før havde vi en lædersofa, der i sig selv er mere hård og langt mindre hyggelig..

men den stod også i stuen, hvor der var næsten konstant bas fra naboens techno, og drikkelag derinde, og man skulle tro det ikke er muligt at slide en hoveddør op..

men de gjorde det en gang om året.. vi tænker lidt, at hun må være lidt psykisk syg, for nogle gange gik hun ind ud, ind ud af sin hoveddør 8-12 gange i træk i et par sekunder først i opgangen, så inde i sin gang, så ud i opgangen igen osv..

det gav også bare utryghed, det er jo ikke normal væremåde.. vi følte os ikke trygge i vores hjem.. men det gør vi nu 💕 Vi bager brød her til morgen, og noget ‘værktøj’ man skal bruge til at bage en bestemt slags franskbrød..

det er kommet med posten! Så det skal vi ned at hente i downtown, og så inde på Rådhuspladsen tænder de næsten tusind stearinlys, når det bliver mørkt.

Jeg glæder mig rigtig meget, til vi skal ned at se det 🙂 så det er dagens aktiviteter her i slutningen af Teivi’s ferie.. og hvilken ferie! Det er en uge siden i dag, at vi flyttede ind..

faktisk lige når det event er på Rådhuspladsen, så det kan vi tænke på imens. At vi bare skal hjem her til lille Sveske & vores nye.. meget gode for os sted 💕

Det er første gang her, at Sveske skal være alene hjemme! Vi har virkelig taget hånd om hende her den første uge, indtil hun har vænnet sig & føler sig tryg. Og det er tid, at vi kan åbne lidt op.

Teivi har jo også arbejde i næste uge igen, og jeg begynder at gå mere ud i Tartu, så hun skal lige ind i det. Og det bliver lidt skønt at få struktur efter ferien.

Det lyder mærkeligt, men vi er ret dårlige til at holde ferie 😀 vi begynder at savne at arbejde, og det giver også en struktur i vores hverdag. Og det er jo lidt rodet, lige når man flytter..

men det hjælper på det hele 😀 jeg håber, I har det supergodt! Fik I set den video, jeg lagde op her lige før her? Den viser vores nye hjem lidt mere i større vinkler.. det er hele rum, jeg gerne vil vise, men vi skulle lige have bunker fra flytningen væk først.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s