Vi klarede den her uge 🌵 og de gør klar til jul!

Hej, lige nu..

er det en uge siden, vi fik nøglerne og sad her og spiste kage. Og det var en vild oplevelse! Se, hvor meget det har gjort for os på kun en uge.. Teivi sagde, at jeg er superstjerne med mine sygdomme, efter at vi flyttede 🙂

Og vores liv er virkelig markant bedre nu. Vi skulle bare væk fra det hele & få det, som vi havde forberedt. Vi har kunne se, at vi psykisk og praktisk gjorde alt til rette på vores gamle spor..

og så to minutter kabum ved skift af spor, og så var tingene i stand her 🏡 men vi er temmelig trætte! For det krævede.

Jeg gik ud i Tartu i dag, nu når Sveske har vænnet sig til skiftet, og hun ikke er så omklamrende mere 😀 hun og Teivi kommer i første række, og så kan jeg gå ud, når alle har det godt.

Teivi har stadig ferie, og det har virkelig gjort alt lettere. Har I tænkt på, hvor mange praktiske ting, der er at ordne, når man flytter? Men heldigvis er det det mest fantastiske skift for os psykisk!

Så det mentale går faktisk ret nemt, så skal vi bare få det hele på plads. Men nu er der heldigvis kommet penge, det hjælper lidt på ny bolig, der jo skal indrettes 😀

Vi hygger stadig op til jul, og jeg glæder mig mere for hver dag! I dag nede i byen tænkte jeg, at snart er det hele dekoreret. Solen er jo næsten væk om vinteren her, så det hjælper virkelig, når alle de lys kommer op.

Det er også derfor, at Tartu gør så meget ud af det, ellers ville mørket være for krævende 🙂 jeg opdagede i vores gamle hjem, at jeg godt kan lide, at det her i Estland er varm sommer og iskold vinter..

langt hellere det, for det kan være ret smukt om vinteren, end grå himmel, en grad og vådt 😀

Det havde lige regnet, da jeg var ude, så det var faktisk temmelig meget det, men det havde renset sådan luften, den der nye regnduft, den kan jeg godt lide 💕 så kan minus tredive komme om lidt!

Nu når vi bor her, er vi helt automatisk bare begyndt at gå lidt nye veje i Tartu. Teivi fandt en ny butik, som vi køber ind i nu, og jeg har tænkt på at skifte frisør.

Den, vi har brugt indtil nu, ligger for meget i den ghetto vi boede i før, og det er kun hende, der klipper mig, der sådan er okay.. de andre er ret hærgede af for mange smøger osv. Så måske en helt nede i downtown 😀

Nede i botanisk have (det var skønt at gå dertil og hjem fra vores nye sted!) var de så småt lidt i julehumør! Der lå bunker af gran, de skal bruge, og så de her fine bær på en eller anden eksotisk type gran.. som sikkert slet ikke er gran, planter kan snyde meget..

men fine er de 🦜 og jeg kan altså godt lide den papegøje emoji 🦜

Hvordan har I det? Det har været lidt sjovt at præsentere vores nye hverdag til veninder & alle, for det er så stor en ting for os.. og det varmer, at det ikke engang er vores fine nye sted, der gør folk støttende..

men at vi virkelig havde brug for det, og at det er rigtig godt for os, og at det liker de 💕 det er den bedste måde at have veninder på! Når det handler om følelser, og ikke om hvor fancy man kan være sammen.

Det er jo meget gran årstid, og her i Estland er der masser af muligheder for det, her er for koldt til bøgetræer, der er enkelte hardcore egetræer, men ellers er det birk & grantræer.. og dem er der virkelig, virkelig mange af 😀

Det første, jeg snakkede om i Estland, er alle træerne! Vi tog toget fra Jõgeva til Tartu på min allerførste rejse her i en sommerferie med Teivi..

og det er træer overalt, på den måde kan jeg godt føle, at det er det her køligt tropisk, for der er træer som i en regnskov! Og jeg elsker det 💕

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s