Vores lille familie.. er begyndt at føle os hjemme her 💕

Hej allesammen..

har I set, at den nyeste update til iPad har lavet en papegøje emoji 🦜 jeg er ret vild med den! Jeg har altid drømt om at se en regnskov, men der er også ret godt her.

Vi er begyndt at føle os hjemme her i vores nye rede. Det er jo altid nyt, selv om det er godt. Og det var meget sigende, at lige fra første dag har vi sovet bedre end de sidste to år. Det har virkelig givet energi!

Vi fik også en sofa fra dem, der flyttede ud 😀 og den bliver brugt! Sveske elsker, at vi nu har et sted, hvor hele vores lille familie kan være samlet. Og vi elsker det også.

Teivi er kommet i gang med at strikke igen, efter at vi flyttede, og jeg tager en masse billeder. Men vejret er komplet skybrud, så det er lige her i vores rede først.

Vi skal have et tæppe i det hjørne, I kan se her. Et hyggeligt et af tykt uld. Det står lige nu mellem, om vi skal købe et, eller om Teivi skal strikke et 🧶 og så har vi bestilt en ny opvaskemaskine!

Så der er meget rolig & stille fest 😀 og underboen har været komplet stille her, siden hun opdagede, at hun ikke længere behøver at overdøve med musik, dem der boede her før os. Så jeg tror også, at hun er ret lettet efter at vi flyttede ind.

Jeg læste engang, at hvis man gerne vil være elsket et ny sted, så vær så meget bedre, end dem der boede der før, og de spillede guitar, var musiknørder og havde det mest skrigende barn.. vi mødte dem, da vi skulle overtage nøgler.

Så alle er meget glade 🦜

Vi er også fortsat med at bage brød nu her, og det føles så meget bedre det her sted. Ligesom at køkkenet skal være et godt et. Så er det mere behageligt 🙂

Vi har endnu ikke haft Gvido, vores gode ven der bor i Estland, men er fra Letland.. på besøg, men han har inviteret sig selv og tager kage med & vi glæder os ☕️

Det tog også lige en uges tid sådan at få det til at føles som hjem med en del hygge, der skulle laves, og Sveske skulle forstå, at nu er vi her, men hun klarer det så flot!

Og hun har langt flere huler her, og har fundet sit favorit sted 😀 i nat sad hun der igen, på lammeuld i læsehjørnet inde i soveværelset og kiggede ud i haven.

Det hjalp også meget, da vi pyntede lidt op til jul. Det er god timing at flytte lige før, så vi straks får oplevet en hyggelig & rolig jul, og langt bedre i år kan nyde jule-Tartu, der jo gør så meget ud af byen.

Tusind tak allesammen!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s