Vi er så klar til at opleve jul & estisk vinter her 🎄

Godmorgen..

i dag føltes det ikke engang mærkeligt at stå op i vores nye hjem 🙂 og Sveske er begyndt at lege her det er godt.. så føler hun sig mere hjemme. Teivi er i gang med at ordne noget flytterod..

og jeg drikker 2nd morgenkaffe & hører julesange! Vi er så klar til at opleve jul & estisk vinter her.. nu når vi har vores cabin-stil hyggehule-hjem 💕 glæder I jer også til jul?

Det er virkelig den skønneste følelse, at der bare er stille her, og lige nu er folk i gang med normale ting som at være på arbejde. Så vi kan slappe af her i Teivi’s ferie. Sveske kom lige og sagde hej 😀

Vi er også så glade for, at vi er blevet her i Tartu. Vi elsker jo den her by, og det er her, vi har en følelses-forbindelse til. Så det er også godt. Jeg har endnu ikke været nede i byen og så kommet hjem hertil, men jeg glæder mig til at prøve det.

Det er, meget sådan vi har det nu.. bare stearinlys-stille hygge, som et rensdyr i vinteren.. vi er jo også langt oppe nordpå ❄️ Vi fik den første sne, men den smelter altid igen. Men det var skønt at være ude i.

Jeg glæder mig altid til sne, og så at den kom timer efter, at vi flyttede ind her! Aa, vores veninder har også været så søde, og virkelig vist interesse for vores nye hjem. De ved, hvor meget det her betyder for os 💕

Og hvor stor en forandring det er i vores liv, efter alt vi gik igennem. Det er jo det her, vi har kæmpet for at kunne have i alle de år.. det føles godt, at vi tog kampen!

Det er virkelig skønt at kigge ud i haven, og Sveske har indtaget vores nye læsehjørne, der er en bænk ved vinduet til haven, og så med lammeuld på ☕️

Så det er hygge her. Og åh, hvor har vi brug for det! Det er meget sigende, at i løbet af Sveskes første ti minutter her, fandt hun en hule under skohylden at krybe ind i.

Selvfølgelig også fordi, det var ret overvældende for hende, men også fordi der virkelig er hyggeligt her 🙂 bare tusind tak for, at I følger med i vores liv allesammen 💕

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s