Nu når vi pynter op til julehygge.. giver alt bare mening ❄️

Hej allesammen, har I haft en god weekend? 🙂

Vi er flyttet! Og har pakket ud på en weekend, så det der er nu egentlig bare kunne være rod fra en travl uge, hvor vi ikke har haft tid. Men indenfor det normale. Og det er skønt!

Det er Sveskes dyrlæge, som vi deler vej med nu 😀 jeg gik en kort tur i dag, bare for at opleve at komme hjem til her, og ikke skulle gå utrygt gennem ghettoen. Og det var virkelig en lettelse.

Der er så mange ting her, der bare ikke er.. og psykologer har også sagt tit, at følelser kun går væk, hvis de ikke bliver vækket. Så når der bare var alle de trickere for negative følelser..

her er der stille! Og vi har sagt hej til alle naboerne, og de er super søde ☀️

En del af vores nye stue 💕 det er meget det der lille hygge-hytte i vinteren her.. og vi elsker det! Vejen her er meget ‘eksotisk’ for danskere, for den er virkelig meget anderledes, så jeg har sådan lidt spændende oplevelse.

Og Teivi & jeg kan faktisk føle, at vi er alene, og det er virkelig noget af det bedste.. bare vores lille familie hende, Sveske & mig 🏡

Så alt giver bare mening nu, vi har den fred, selv i hjertet også, som vi tog hele den kamp for.. det er, det her vi kæmpede for 🙂 og vi klarede det. Det mest vanvittige er nogle gang lidt, at Teivi & jeg stadig er sammen..

vi er virkelig soulmates. For nøj, hvor er der gjort forsøg på at splitte os, og hvor har det været hårdt. Men ikke med hinanden 💕

Vores gamle bøger giver også bare mening her! Nogle af dem strækker sog tilbage til starten af 1800-tallet, så de er 200 år gamle. Også nogle lidt ‘nyere’.. og så mixer vi dem med også nogle mere moderne ting..

vi vil ikke bo i et middelalder-kloster 😀 og netop at det er spots af gammelt gør, at det bliver rigtig skandinavisk design, hvor enkelte ting netop er statements i et ellers mere neutralt rum.

Så vi har spær af træ i loftet, og loftet af træ der er lidt vinklet, og med en skrå halv væg.. og så de gamle bøger. Vi har også pyntet op til jul, lidt til at starte med.

Men pointen i skandinavisk design er jo også, at det er holdt balanceret, så det er ikke nisser all over 😀

Der er så mange nye gamle ting! Vi har bagt brød for første gang her! Og vi elsker vores nye komfur, der faktisk laver maden sådan balanceret & med den samme temperatur i hele ovnen.

Og det er bare nord-liv. En masse træ i en hård vinter, og så ind til tæpper og lammeuld og have kaffe 💕

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s