I morgen er nøgler, og så er fredag store flyttedag 😀 og en god følelse

Hej, de har puttet sne rigtig tæt på nu 😀

Så skal jeg ud i det og blogge og også lave vlog med julemusik i baggrunden 💕 lige nu er der kun 46 timer, til nøglerne her er afleveret, og vi kan holde Teivi’s ferie i vores nye rede!

Hun får ferie på fredag, og vi glæder os, rykkede den også, så den passede med flytningen. I dag.. låste naboens datter det her sted, sig inde.. og nægtede at åbne deres hoveddør for sin familie, hvis hendes far også stod udenfor døren.

Det siger en del.. og nægtede så at åbne, indtil moderen ikke slæber en ny mand hjem hver aften.. kommunen har puttet noget ind i det barn, og det er godt at se. Det har bare været for tragisk at opleve, at en 8-årig skal være ansvarlig på den måde..

Så vi glæder os til at komme væk 🙂 og kan have en god følelse med, at det var især det ene af vores opkald til politiet, der fik kommunens sag om hende naboens datter til at rulle.

Så har vi gjort det rigtige 🙂

Jeg glæder mig virkelig til jul i vores nye hjem 🙂 være vokset her, lægge den proces bag os og bare have resultatet. Og så have hjulpet deres datter inde ved siden af, selv om hun freakede ud, da politiet blev involveret derinde..

vi kan slappe af med ro i sindet 🙂 og så er det også det her sted, vi virkelig fik lagt låg på familie konflikten, og jeg ved ikke, om de stadig går op i den, men vi har fred & ro.

Det er klart, at når jeg har angst og let bliver trickered til den følelse.. at så skal vi være omgivet af gode, rolige ting ❄️ Og det har allerede gjort os rolige.

Det føler jeg måske allermest er kommet i det her hjem.. lang, lang vej og til sidst er vi faktisk så rolige, at vi selv kan acceptere niveauet 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s