Hvordan vi gerne vil se tingene ☀️

Godmorgen..

vejret er skiftet helt over i noget andet her, så vi er stort set i komplet vinter, og træerne har tabt alle blade, men flot var det med alt det gyldne omkring 🍂 og vi fik gået rigeligt med ture i det. Har I nydt efteråret?

Det er tit, at jeg synes, at tingene har været så dramatiske i vores hverdag.. og mine diagnoser vil gerne fortælle mig, at de har været det.. men nu synes selv Teivi, at der har været tryk på tempoet siden marts.

Vi snakkede om to gange, at vi egentlig ikke kan huske hele processen siden marts med at om-arrangere hele hverdagen..

men at nu er vi ‘vågnet’ psykisk til resultatet af vores indsats 🙂

BF893BA4-0A71-4BAF-AF94-33B2CB4076E5

Kender I det, at nogle gange skal man fokusere så meget, og bruge adrenalin til bare at få bygget noget, man går op i.. og så er det som her, at man først rigtig lægger mærke til det hele, når man kan tage det mere med ro igen ☀️

Vi har været frustrerede sådan på livs-niveau tidligere over begge min & Teivi’s baggrund.. at vejen op bare har været så lang, når vi blev født ind i at starte så lavt.. men vi kan self. være stolte af, at vi så klarede det..

netop når vores vej op bare har været unormalt lang 🙂 vi har kæmpet os fra ja, bunden.. og så op til at have uddannelse, vores drømmehjem, kærlighed i vores lille familie Teivi, Sveske & jeg..

et trygt hjem og bare glade følelser 💕 og hullet mellem det vi blev født ind i, og så hvor vi er nu, vi kan fortsætte med at være frustrerede over det, eller bare nyde at vi endelig er her 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s