Jeg får noget angst, vi tager os af det & det går væk 😌

Hej allesammen,

så er der under en uge, til vi får nøglerne til vores nye hjem! Jeg glææder mig til at vise jer det. Vi får nok nøglerne aftenen før vi flytter, og så tager jeg lige kameraet med derover, men self. inden vores møbler er sat ind 🙂

Er det stadig i Danmark, at der er forskellig uge efterårsferie for Jylland og Sjælland? Jeg håber i hvert fald, at I har / får en vildt skøn ferie!

Sveske har allerede gjort sig klar til at flytte 😀 og vi får minus tolv grader, så vinteren starter så småt. Det er fint, jeg har det som regel godt på de her årstider.

Og det er jo fantastiske ting, der sker for vores lille familie, men forandringer giver mig angst sådan helt generelt. Så jeg har da noget af det.

Men et boost, som jeg er begyndt at føle jævnligt, er at vi bare tager os af det, når jeg får angst, og så går det væk 💕 og så kan jeg snakke lidt med Sveske efter, hun er så beroligende.

Det gør virkelig meget for min glæde, at vi er blevet i stand til bare at tage os af det, og måske endda også for Teivi’s glæde.

Det billede er fra i går nede i byen, hvor jeg gik en tur igen og lige skulle have det sidste meget-sent-efterår med 🧣 Estland har jo nogle helt andre årstider end Danmark, så vores efterår er som regel to, højest tre uger.

Og det skifter i alt 65 grader mellem sommer & vinter, her hvor vi ikke er ved kysten. Men virkelig, om min angst er noget, der bare tager plads i timer, eller om vi effektivt ved de ting, der virker. Og så bare får dem sat i værk 😀

Teivi sagde, at hun rigtig godt kan lide det her billede, og en dag tager jeg altså hende travle business-kvinde væk fra sin chef & karriere og ud at gå hånd i hånd der 💕

En ting, jeg rigtig gerne har ville have på plads til vores nye hjem, er netop det som min læge også bekræftede.. at angst & tvangstanker ikke længere skulle være sådan et problem i hverdagen.

De kommer, og der kan jeg jo ikke være på arbejde, så jeg får pension.. og er hjemme i snart et trygt hjem, og vi tager os bare af det, så det går væk 🙂

Birketræer er virkelig overalt her i Estland, naturen minder meget om den finske.. og jeg er virkelig i gang med at genforene mig med de glade ting, som jeg var så meget i, lige da vi kom hertil.

Med hvor smukke de træer er, de er faktisk mit favorit træ 😀 og den ungdom, som de symboliserede for indianerne, sådan bare gode ting, hvor vi føler os i live.

I skal lige se mit mest winter is coming billede ❄️ Det er også fra i går.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s