Det var godt at sove stress ud, efter at vi købte i går 😌

Godmorgen, det er stadig skønt her med sol..

og byen er ved at gøre klar til vinter, det er også ret hyggeligt. Som I måske fanger, så er jeg rigtig afslappet lige nu. Er I? 🙂 det var bare godt, efter hele den vej hertil, en god nats søvn..

Og så stå op til kaffe og franskbrød med honning, vi fik jo alle de glas af hjemmelavet  øko-honning fra nogles have 🐝

Sveske kunne også tydeligt mærke en ændring i sine mennesker, efter at vi købte i går! Så hun rullede sig sammen i sin papkasse.

Nu er der virkelig ikke mange dage til et nyt kapitel i vores liv! Måske kan vi flytte torsdag, eller fredag, mens den oprindelige plan var søndag, altså ikke i den her uge men i næste. Og vi glæder os Så meget!

Vi kommer til at flytte lige til sne ❄️ Vi snakkede om i går, at hele vores bygge-vores-liv-og-hverdag har været at først skære helt ind til kernen.. hvad er det for ting i hverdagen, vi liker, og som vi gerne vil bruge vores liv på..

og sortere alt andet fra. Og kun gemme de bedste ting. Og så har vi kunne tilføje nogle nye ting til den kerne, efterhånden som vi har været i Estland ☀️

Og i den frasortering af ting i første omgang, har jo også været at bryde med vores baggrund for både Teivi & jeg, hvilket nok har været det mest krævende, men lykkedes 😌

Og det med at tilføje ting, til den kerne i hverdagen, som vi gemte.. de ting har været sådan skrøbeligt sat sammen, og så har det taget måske indtil nu, når vi virkelig får vores drømmehjem, at gøre sådan det hele mere stabilt.

Men så har vi også en meget stabil hverdag nu, der er sat sammen af elementer, som virkelig betyder noget for os 💕

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s