Så er nyt hjem betalt & officielt købt 💕

Hej allesammen

Så, er det.. vi har lige betalt & helt officielt købt vores nye hjem 😀 det føles så godt, og også emotionelt, for der er jo en lang vej bag, at vi har kunne det. Vores første hjem efter Danmark var jo her, kigge ud på den parkeringsplads..

og nu bliver der så flot 😌 vi glæder os! Og var lige nede at købe en kage til at fejre med. Så vi har en god efterårsferie, selv om det ikke er ferie lige nu i Estland.

Det er parken nede ved ruinerne af den gamle domkirke fra Middelalderen. Jeg gik en tur der i går, også fordi vi lige skulle have timerne til at gå spændt, indtil vi nu har købt!

Det var skønt bare at gå der og vide, at nu er den sti, vi er på virkelig ved en milepæl, at vi flytter.. og bare at vi er på den helt rigtige sti 🦋 det føles virkelig godt, at tingene er lykkedes 😀

Farverne er også så skønne i solen, de passer virkelig til de her lysere tider, hvor godt nok dagene bliver kortere, men vi bare får det bedre & bedre, og det er så godt for mine diagnoser også, så det angst og andet bare slapper af mere & mere 🙂

Kan godt se, at jeg har været helt anspændt, men der var jo også mange trickere især ift. angst. Så at vi nu også kommer til at bo helt roligt, og dem, der solgte til os, sagde også, at udsigten over haven er fantastisk..

så jeg har allerede kameraet klar til solnedgang og tordenvejr og andet 💕 omg, alt giver bare slip i de anspændte følelser, det føles virkelig godt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s