Teivi & min psykiater her har virkelig lært mig..💕

Rigtig god efterårsferie 🍂 hvordan skal I bruge den?

Som jeg skrev lidt om, så er der komplet efterårs looks i naturen her, så vi lavede nydetur! Og så har Teivi & min psykiater her virkelig lært mig (modsat alt jeg lærte fra min baggrund..)

at selv om jeg har mine diagnoser, og en del andre førtids-pensionister kan virke på en bestemt måde..

at så falder jeg helt i min egen kategori 💕 at jeg har en uni-uddannelse, er i gang med at lære estisk, der er verdens næst-sværeste sprog..

estere er generelt 16 år, før de taler sproget flydende & kun i Polen er det endnu sværere, der er unge 18 år, før de taler flydende 🙂

Og så at jeg jo også har indsigt i følelser, både mine omgivelsers og mine egne. Og i det hele taget har en varm personlighed med fokus på følelser 🦋 så..

at jeg ikke behøver bryde min hjerne mere med, at jeg skulle være så syg sådan udadtil synligt.. og at min væremåde skulle være så mærkelig, fordi sådan en som mig..

at de ting kan jeg bare stille lægge fra mig. Og det har været en vej at nå dertil, når hele mit tidligere liv hørte jeg det omvendte.

Jeg går ikke op i nu, om de da også var dumme at give mig et andet billede.. bare at der ikke er et problem, og at jeg falder i en helt anden & min egen kategori 💕 for et højnet selvværd, kommet af kærlighed & vores lille familie.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s