Jeg skal prøve at beskrive..🦋

Jeg puttede en sommerfugl..

for fri som en sommerfugl i et blomsterbed, er præcis sådan man føler sig, når en del af angst giver slip, og man prøver på ikke at overtænke det & så bare være fri af det.. fængsel 🙂

Og jeg er ret standard med de ting, at når jeg har været super.. besat af noget, et emne, altid at have håndcreme tæt på, eller at flygte ud i Tartu, som enkelte af mine ture ud har været..

så er det tit både med tårer og det hele, at det giver slip, og jeg føler mig taget i stykker, for det er jo en del dybt inde i en, der går i opløsning..

og bare det, at man har skulle samle alt sit mod til at sige okay, jeg giver slip, selv om det føles afsindig skræmmende.. er smertefuldt. Men!

81714BB9-9689-4CD5-BB9F-8D298A7DEA4D

Med den viden, at det virkelig giver en så kollosal lettelse i hverdagen, i tanker & hjertet og følelser.. helt ind i personligheden, der er det så lykkelig en oplevelse..

sådan komplet lykkelig, for en psykolog sagde også i en artikel, at man kan ikke føle sig lykkelig uden samtidig et stik af smerte. De går hånd i hånd, for smukke ting er smertefulde..💕

Så det er, når jeg er komplet, afsindig lykkelig! Og så er der virkelig en ting, at selv min ocd, der i 1800 tallet hed i-tvivl-om-alt-sygdommen, har nogensinde bragt mig i tvivl ift. Teivi at..

when I saw her face, now I’m a believer! And not a trace of doubt in my mind..😀💕

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s