Jeg skal prøve at beskrive..🦋

Jeg puttede en sommerfugl..

for fri som en sommerfugl i et blomsterbed, er præcis sådan man føler sig, når en del af angst giver slip, og man prøver på ikke at overtænke det & så bare være fri af det.. fængsel 🙂

Og jeg er ret standard med de ting, at når jeg har været super.. besat af noget, et emne, altid at have håndcreme tæt på, eller at flygte ud i Tartu, som enkelte af mine ture ud har været..

så er det tit både med tårer og det hele, at det giver slip, og jeg føler mig taget i stykker, for det er jo en del dybt inde i en, der går i opløsning..

og bare det, at man har skulle samle alt sit mod til at sige okay, jeg giver slip, selv om det føles afsindig skræmmende.. er smertefuldt. Men!

Med den viden, at det virkelig giver en så kollosal lettelse i hverdagen, i tanker & hjertet og følelser.. helt ind i personligheden, der er det så lykkelig en oplevelse..

sådan komplet lykkelig, for en psykolog sagde også i en artikel, at man kan ikke føle sig lykkelig uden samtidig et stik af smerte. De går hånd i hånd, for smukke ting er smertefulde..💕

Så det er, når jeg er komplet, afsindig lykkelig! Og så er der virkelig en ting, at selv min ocd, der i 1800 tallet hed i-tvivl-om-alt-sygdommen, har nogensinde bragt mig i tvivl ift. Teivi at..

when I saw her face, now I’m a believer! And not a trace of doubt in my mind..😀💕

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s