Ansvarlig og skal hvile, for min sundhed 💕

Godmorgen, har I det hyggeligt?

Det har jo været noget af et forløb med det flytte til en ny og bedre rede for os 🙂 så nu skal jeg hvile! Oven i det så er der sket enormt gode ting, som at min psykiater her jo sagde..

at min indsats med støtte fra Teivi tydeligt har virket, så vores udfordring i hverdagen faktisk ikke længere er mine diagnoser. De er under kontrol, sagde hun 🦋 men de har krævet meget! Omg de har krævet meget!

Så alt er rigtig skønt, vi har bare brugt det meste af vores batterier lige for nu 🙂 og så er vi begyndt at gå op i, at før man kører tør for energi, så tag en sengedag hvis der er mulighed for det ift. ting der skal gøres.

Det kan virkelig anbefales at lytte til sig selv! At hvis man begynder at være anspændt i ryggen, som vi tit bliver.. så er man nok lidt i mangel på en sengedag. Og så tillade sig selv det, så kan man også præstere meget bedre i dagene efter.

Man kan gøre ting som at have urte te bare til når en dag er lang. Og de er jo ikke nogle, man behøver at have hele tiden, men vi har sådan en del ting, der virker som medicin uden at være det. Det er super sundt 🙂

bare normale ting som urte te, ingefær.. de virker, og er ikke så dyre. Og så er Kina gået op i dem i fem tusind år, så de har en vis baggrund for effekten 💕

En anden ting, vi virkelig virkelig har lært af vores 8 år sammen, Teivi & jeg.. er tag den lange vej, det betaler sig! I stedet for bare at tage det første hjem, man lige støder på, så brug et vildt hårdt år på at føle sig hjemløs, men så også få ens drømmehjem til sidst.

Så bliver man jo også langt mere taknemmelig 🙂 vi har valgt et, hvor vi måske fem gange har stået ved den vej og bare dagdrømt om en dag.. og så har stien været så lang.. men vi er så taknemmelige nu.

Og i stedet for det der hurtige, man ikke sådan rigtigt bliver lykkelig i, så være single indtil virkelig den rigtige, føle sig hjemløs indtil drømmehjem, tage familie-konflikten, hvis nødvendigt for at kunne bygge sin egen lille familie 🏡

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s