Breaking news.. vi får os et TV! Og finder hyggelige bål-videoer til det 💕

Hej allesammen..

det, som ingen veninder troede ville ske.. vi får os et TV! Vi har været kendt for at ikke ville have et 😀 og det skal mest være til at se vores billeder på en stor nice skærm & vi finder hygge-lejrbål videoer i naturen til det.

Til afslapning, hygge & mod angst. Og så kan vi da også nogle gange se normalt fjernsyn.

Vi ændrer en mia. ting i hverdagen, og en god veninde i Danmark beroligede mig ved at sige, at det er altså ganske normalt, når man flytter 🏡 jeg troede, det var sindssygt!

CCC0B7AD-5942-4256-9A9B-BF1A762F8B08

Men vi skal have hygge-videoer med lejrbål i sne og afslapning med en vandstrøm i regnskoven og de ting 🌲 dalende sne behøver vi ikke her i Estland, det er der rigeligt af!

Og.. så har vi endelig kunne smide den allersidste jule / fødselsdagsgave fra min familie dengang i Danmark direkte i skraldespanden. Omg, det var en kamp at nå dertil..

hvor vi har bygget systemer, så alt bare kan være smidt direkte på lossepladsen 🙂 tilbage i Danmark røg gaverne direkte i containeren, dagen efter vi fik dem, men nogle ting har det så taget år at kunne erstatte, så som gryder..

og et ildfast fad der viste en masse kærlighed, ik.. her er en gryde som et tegn på min kærlighed til dig 😟😞 virkelig tak..

DB3426ED-AC48-4269-82C1-E4B2CD4C884C

Vi laver hjemmelavede ting, der ligger kærlighed i, som nu her i weekenden, når vi igen skal bage, og den her gang laver vi også franskbrød 💕 det bliver skønt!

Vi spiser enormt sundt, og derfor gør det ikke noget at købe lidt syltetøj eller noget til det franskbrød, når alt andet ellers er frugt & kvalitet osv. Og så prøver vi også at finde syltetøj, der faktisk har bær i.

D4516C92-06AA-4967-B9B9-6CC7324243AD

Vi lavede Marokko Kylling og omg, det var godt! Vi laver meget mad i ovnen, og ting der mest skal koge i lang tid, netop fordi jeg kan have sygdomme, der kræver energi, og så også at Teivi har et krævende job 🙂

Og så er dansk mad virkelig godt til sådan at køre en familie! Masser af korn, der mætter, og jo kan deles ind i brød, og grød, og brød kan jo fryses osv. Og magien ved frikadeller, der kan laves i weekenden og fryses..

og så til frokost hele ugen, og madpakker hvis man har børn. Vi er også ved at opdage, at der er en pointe med, hvorfor man spiser netop meget korn og kartofler osv. i vores region.

At især her i den estiske vinter med ned til -30c er mad fra Mellemøsten f.eks. som vores Marokko Kylling rigtig nice om sommeren, og de har jo fantastisk mad 💕 vi elsker, når vi laver det.

Men om vinteren suger de her minusgrader så meget energi, at man har brug for noget tungere ❄️ Spiser I også meget anderledes om vinteren end om sommeren?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s