Nået til at bestille flyttebil & den nye her har allerede sin cykel her 😀

Hej allesammen..

jeg formåede at lave en kæmpe portion mad for kun 4 euro i dag, i sådan en måned hvor vi også køber nyt hjem, så er det egentlig meget godt 🙂 og så har den nye ejer her flyttet sin cykel ned i kælderen!

Det er indtryk, for så er overtagelsen jo i gang, og i de her dage bestiller vi også en lillebitte flyttebil. Og det vi ikke tager med.. den nye her vil så gerne have de ting, som en kommode fra Danmark og ting 🏡

Så nu skal vi bare ud at gå vinterture og tage billeder i den første sne og alle de hyggelige ting, og så flytte 🦋 som to sommerfugle, der lige flyver et nyt sted hen og tager Sveske med.

Men det er virkelig det sidste i hele det års søgning efter et godt sted, at vi bestiller flyttebil her utrolig snart 🙂

Flytte med en kat! Hun bestemte, at den ene kasse var til hende, og så kunne vi pænt pakke bøger i de andre 😀 og så de ting, jeg skrev en del om i går, vi har været fokuseret i et par dage på..

at der er helt sikkert ting i de livsstile, vi ser omkring os her, som vi bare skal langt væk fra. Men så i dag handler det også meget om, at vi flytter til noget rigtig.. put together.

Hvor naboerne & os har styr på vores liv, folk er venlige ved hinanden, og sover eller er stille om natten.. ikke har alle de kæmpe kind of slåskampe mod væggene og smider ting.. og bare.. alt det drikke og endda også narko inde ved siden af..

bare væk fra det & vi er så fokuserede nu, på det vi får 💕

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s