Under 3 uger til vi bor i vores nye rede 🦋

Godmorgen ☕️

Så er det kaffetid! Kan I lide at gå på cafe? Vi gør det tit, men lige her nu når vi køber nyt hjem, så går pengene self. til det. Og nu er der under 3 uger, til vi flytter!!

Vi skal lige finde ud af med de ‘gamle’, præcis hvornår de kan flytte ud, men vi flytter nok den 28. oktober 🐈 og Sveske får nyt hjem!

Når hun har siddet ved glasdøren og kigget ud, så har det altid været lige ind i kanten på altanen.. nu får hun en hel have med træer & fugle og snart sne på at kigge ud på 💕

Og vi skal bage brød! Det er 2 af dem, vi lavede i den her weekend Halloween udgave med græskar-kerner 🍞 og vi skal også lave franskbrød! Men med lidt grovkorn stadig, så det mætter, og de her var vores klart bedste indtil nu.

Og! Til vores nye hjem! Kan I huske, at jeg for længe siden var i gang med at brodere, men det alligevel ikke var helt det rigtige for mig? Teivi strikker jo, og det ville heller ikke være.

Vi får en væv! For Teivi har tænkt på at gøre det også, og netop til at berolige mine diagnoser, er de bevægelser man laver, når man væver, rigtig gode. Og så er det kreativt, så vi prøver det hele huset 😌

I fredags var vi nede i banken at underskrive, at vi køber vores nye rede, og så den 16. har vi et møde, hvor det bliver registreret officielt, at nu er den vores 😀 og vi glæder os!

En ting er at komme væk fra det her ghettomiljø, det er godt og sundt i sig selv. Og så virkelig et fint hjem, der er meget hyggehule & meget feminint 👚 vi elsker det! Og der bliver så meget bedre for Sveske også.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s