Det, at man Kan træde på andre..💕

Hej igen..

for nogle måneder siden skrev jeg om, at mange har trådt på mig gennem tiden, og med Teivi’s ord.. fordi de kunne. Har I set, eller oplevet lignende?

Det her med, at hvis en person kæmper lidt psykisk, og derfor ikke bare er psykisk stærk, at så er de også nemme at være hård ved psykisk. Det er nemt for dem, som ønsker det, at være psykisk hård ved dem.

5C05BB34-B0D6-46B1-8E07-E5367E7BEC72

Og det er sket helt massivt i mit liv gennem tiden, lige fra den familie jeg voksede op i, til skolen og videre ind i gymnasiet og på uni, hvor jeg havde nogle ret toxic veninder..

Og jeg skal være den første til at fortryde, at jeg gik ind i venskaber med de personer, og være ked af at jeg voksede op blandt samme typer.. men det er set før, at før man bryder ud af det miljø, så ligner ens veninder den baggrund, man kom fra 🙂

Kender I det, at når man kigger tilbage, kan man godt se, at man valgte venskaber, på baggrund af det man kendte.. og ikke altid ud fra det, der var godt for en?

E9375549-8C9A-4548-A6C4-254EC3F5A97E

Det betyder alt for mig, at Teivi har støttet mig psykisk & givet mig mod til at vise mere rygrad overfor dengang min familie, og senere nogle andre.. så de ikke kunne træde på mig mere. Tusind tak, søde Teivi 💕

Og en ting, der virkelig får mig til at være taknemmelig for Teivi er, at selv om jeg er nem at træde på, så er det bare ikke i hende at bruge det 🦋 og jeg må da sige, at det siger noget om personlighed..

at hvis man har et barn, eller en søskende der er psykisk sårbar, at man så bruger det til at træde på dem, i stedet for at give omsorg.. og også hvad en god veninde er, siger det ting om 🙂

660CD00E-91B7-48CB-A00F-6F694B4DD91B

Så det er sådan min slut-status på de familie & venskaber bånd, at de var temmelig rådne, når det handlede mere om at træde på, end om omsorg.

Men jeg fik et skønt setup her nu med hyggehule-hjem i Estland sammen med mine to, Sveske & Teivi, og alt gik godt til sidst for mig 💕 Så det er min endelige status, nu når de relationer er væk fra vores hverdag 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s