De har puttet første sne, til lige efter vi flytter 💕

Hej allesammen, og rigtig glædelige nyheder 😌

Hvordan har I det? Går det godt med det, som I nu er startet på efter sommerferien? Teivi & jeg var nede at snakke med min psykiater på estisk i går..

jeg snakkede også estisk 😀 og så troede jeg, at her skulle det handle en masse om, de ting hun sagde. Men egentlig helt kort bare..

at vi er så vildt langt i at have helt styr på mine diagnoser altid, og at det er indbygget som en fast del af hverdagen nu.. at de ikke er noget problem nu & fra nu af 🌻

Det var skønt at få bekræftet fra hende, hun er jo trods alt mere en autoritet end vores egne meninger. Og hun sagde, at det vi har følt kan være en kamp i hverdagen..

faktisk ikke længere er de sygdomme, men en hektisk, travl hverdag med høje ambitioner, der ikke har noget med sygdom at gøre.

For kontrollen af de diagnoser kommer bare glidende nu 😀 så er den ged barberet! Som vores lettiske ven har lært at sige på dansk!

Så jeg gik hjem sammen med kameraet, og tog romantiske billeder!

Også fordi Teivi & jeg virkelig sammen har kæmpet for at komme hertil 💕 og at vi så får nyt hjem nu endda, med solopgang over haven med store frugttræer, og..

lige om lidt sne! De har det i vejrudsigten, til at første sne kommer lige, når vi flytter. Og jeg har lært, at uanset hvad man starter af nye ting..

så sætter starten på det sådan rammen for alt den tid, man har den ting i sin hverdag. Så når vi starter ud med første sne, julepynt & julehygge, så er stien da klar 😀

Det var Så smukt derude 🙂 og på et tidspunkt gik jeg et langt stykke med træer på begge sider, der rakte indover hvor jeg gik, og de var helt i gyldne efterårsfarver.

Så det var ligesom at gå opad et kirkegulv & bare mærke blomsterne omkring, og nyde og kigge rundt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s