Af alle der har været superstjerne i vores hus..💕

Godmorgen allesammen

Hygger I? Nu.. er vi ved slutningen af hele det skøre forløb med at bo her! Og vi flytter sidst i oktober 😌 og så af alle i huset, der har været superstjerne, så virkelig Sveske!

Hun fortjener virkelig at falde i søvn i sin IKEA pose, som hun har forelsket sig i 😀 hendes mennesker har været noget så stressede med nedbrud og psykiske ting.. gennem hele forløbet med at bo her, lige fra renovere stedet..

til naboer, der gik fra forstanden, og stadig have familie-konflikt det første lange stykke tid vi boede her. Og hun har kunne mærke, at vi ikke altid var okay..

men vi har givet hende alt vores opmærksomhed og den bedste mad i hele Tartu osv. Og hun har faktisk været rolig 💕 alt det freak out, som vi hendes mennesker har haft..

hun har ikke spillet med 🙂

Så nu bare vente på første sne, der optræder i vejrudsigten allerede, så må vi se, om de har ret 🌨 og jeg glæder mig! Og så vise Sveske sne på græs 🐈

Vi snakkede lige om, at hun fortjener en katte-spegepølse, og så i dyrehandlen har de mad med ting som vildsvin og bison og alt muligt, og hun fortjener det hele!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s