Teivi strikker en vinter-bluse til mig med en elg & sne på 💕

Hej allesammen..

det er lidt vildt, at vi faktisk klarede at både få solgt og arrangere officielt køb af ny rede til Sveske og os 🦋 og vi glæder os! Hun kommer ud på græs for første gang..

og der er æbler og pærer, og en lillebitte smule hindbær på en busk, men vi får hindbær fra Teivi’s familie, så dem må vores nye naboer gerne få lov at slås om 🙂

vi får faktisk også æbler fra familien, plus at der er 3 æbletræer til deling det nye sted, så bliver vist ikke en kamp 🙂

Det er den danske brunsviger, vi har fundet her i Estland! Og så sagde Teivi pludselig i dag, hvad vil du gerne have på den vinterbluse, jeg skal strikke til dig som det næste? 🙂

Omg, det vidste jeg ikke! Vi fandt en elg & sne, der bliver et mønster på hele blusen i mørk hindbær, og så bliver baggrunden råhvid. Og garnet er fra Danmark 🇩🇰 Og jeg får et vinter-mønster i rød & hvid!

Lige nu er hun i gang med en sommer cardigan i en lys tone af lilla til mig, og den bliver også vildt nice! Så der er ting coming up. Jeg tænker at bruge den cardigan sammen med basics, self, men med nogle lidt kreative nuancer, hvis jeg kan finde det.

Nu når min vinter-bluse bliver med en elg, så fandt jeg det her billede vi tog ude i de kæmpestore skove 🌲🐻 jeg vil virkelig gerne derud igen! Vi har også snakket om, at den største grund til, at Teivi’s kørekort ikke blev den her gang..

er nok at vi havde hele det nyt hjem i gang. Så vi prøver igen, når vi lige er flyttet og er på plads! For vi vil netop super gerne ud i naturen igen & igen. Nu var vi jo i Tallinn i fredags..

og selv om det er city, og kan være lidt stort og stressende, så var det super godt at tage ud på en lang tur 😌 så helt sikkert! Tager I også ud på ture nogle gange?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s