Det her er blevet til nyde – no stress ‘19 🌻

Hej, når I lige tænker et par måneder frem..

hvordan vil I gerne have 2019 for jer? 🙂 for Teivi & jeg og Sveske også, har der været alt for meget rod.. sat op af omgivelser, der har fået os til sådan hele tiden at skulle ændre spor for at undgå nogens techno..

eller mærkelige facebook kontoer i mit navn..eller..

så vi ser rigtig meget frem til en hverdag i ny rede (som vi kalder uus hus, for uus betyder ny på estisk 😀 ).. hvor vi ikke skal undgå nogens væremåde dag efter dag 🌻

Og så have det helt stille, og sidde i den søde elge-vinterbluse som Teivi strikker til mig.. og spise kage 😀 det glæder vi os til!

Og til sommer have Sveske i sin sele ude på græsset mens vi griller, for vores nye hjem har også et lille hus til at grille, som vi naboer kan dele.. og vi elsker det!!

Det første estere gør, når vinteren er bare semi-slut, og selv i 8 grader, er at grille.. de er besat, og det er virkelig hyggeligt 🌻

Så det meste af Estland dufter af grill & rigtig meget af brændeovne, som er en helt almindelig ting som varmesystem her.

bare kulturforskelle 🙂 men det, vi får, har nu radiatorer og ikke en brændeovn, men mange huse har også begge dele, tit en pejs.

Så den stil hygge i helt rolige omgivelser, hvor kun personer, vi har valgt, er omkring. Og ingen gør forsøg på at tvinge os til en relation, vi ikke ønsker..

Og bare føle os i live & fri 😀 ned til floden i vinter og fotografere solopgang over isen, og gå på kaffedate til jul, og så..

vi snakkede jo også om at tage til julemarkedet i Tallinn, for det er lidt mere spændende end her i Tartu, og så er det kun i den gamle bydel, og super hyggeligt 🎄

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s