Klarede at være i Tallinn at sælge vores lejlighed 🦋 og hygge!

Hej allesammen, det er 4c her..🌌

Hvordan går det? I går var vi i store, skræmmende Tallinn hele dagen, og det var både for at sælge vores lejlighed, hvor alt skulle underskrives der..

og så var det lidt en hyggetur & en test af min angst og stress 🙂 og vi klarede det! Så vi har solgt! Og skal meget snart til den samme type møde her i Tartu..

hvor det bare er nogle, der sælger til os. Og så lidt om Tallinn..

Skyskrabere og 6-sporede motorveje, hvilket kan være en lidt Los Angeles agtig oplevelse, der er nice, men kan virkelig også tricke angst og stress!

Så jeg fik da lidt reaktion, og vi opdagede noget nyt, som vi kan bruge sådan som en retning 🙂 at når det mentale kræver meget i en periode, som her i hele det flytte.. og så være i Tallinn downtown og lidt..

at så kan jeg ikke håndtere noget som helst fysisk ubehag oveni. Så mens jeg er enormt stærk psykisk, og kan håndtere diagnoser osv..

så bliver lagkagen for stor, hvis jeg også samtidig skal håndtere at være træt efter at have gået langt f.eks. Ting, som for mange ville være det eneste..

som de skulle se til, hvor man kan finde et toilet, eller at have gået lidt langt.. men når det bliver et kirsebær på toppen af den psykiske lagkage..

Men! Vi gik også en mere rolig tur i den gamle bydel, der har mange turister, og en del teenagere ude at shoppe.

Og vi snakkede om at lave en bare nyde-tur en sommerdag næste år, hvor vi ikke skal ting i business district, men bare kan hygge der 💕

De fleste huse der er fra middelalderen, inkl. bymuren som I kan se porten i her. Tallin, der på estisk staves Tallinn, betyder ‘dansk by’ (taani linn), og blev grundlagt af danske vikinger! 🇩🇰

Så vi fik gået en hyggelig tur, og vi fandt en cafe med dansk brunsviger! Omg jeg har savnet det 😀 og Teivi slog op herhjemme, at jeg også kan få brunsviger her i Tartu..

for den ligger også her, og de har også den ting her! Det var så sødt & omsorgsfuldt at hun faktisk tjekkede det.. så vi er glade 😀 er I også?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s