Jeg har haft en 3 års depression & det er fint. Kreative ting hjalp mig ud af det 💕

Hej allesammen..

kan I huske, nogle af de emner jeg er gået meget op i, som køn, psykisk sygdom, familie.. ens personlige værdier? Jeg har haft en op og ned, men generelt dyb depression de seneste 3 år.

Men det var nødvendigt, som Teivi sagde, for det har givet os et kort til at navigere i verden, i følelser & i kaos, når det opstår 🌻

Det billede tog vi, sidst jeg var bare rigtig glad, og her i efteråret er vi hastigt på vej tilbage til de ting 🙂 der var bare 2 massive familie-konflikter og så bo i ghettoen, med de ting der skaber utryghed her..

især med en angst-diagnose har det været giftigt.. Men nu skal vi bare have den endelige godkendelse fra banken, som vi håber kommer i dag..

og komme ud herfra, og ikke deale med de personer, der ikke at gode for os 🦋

Min angst kører meget sådan, at den er lav, hvis intet udefra tricker den. Så det hjælper virkelig at skaffe os af med de store trickere, for psykisk sundhed 🦋

Og så hjælper det kreative mig helt vildt! Jeg er stoppet med at skelne mellem at tage billeder & skrive ud til jer, og så Instagram, for det er en hel pakke, der bare hjælper mig.

Og tak for det 😀 og de tusinder af billeder, jeg har taget de seneste 3 år med depression, de er så ikke sådan kreativt så høj værdi, men det er heller ikke vigtigt..

vi har dem som et minde, om noget af det sværeste at gå igennem, men som har lært os bare om os selv, og har givet os den rigtige for os retning i hverdagen og et kort til at gå gennem verden 💕

Kender I lignende fra jeres egen hverdag?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s