Fine! Jeg ville gerne være mig, vores situation skulle ‘bare’ ændres 🦋

Hej, kender I det her..

at man kan blive helt i tvivl i en hård periode, har jeg faktisk lyst til at være mig? Over tid lærer man måske, især hvis man observerer mange personer.. at græsset ikke er grønnere 🙂

Det er bare andre ting at slås med, hvis man var en anden. Alligevel kan det være nemt, og måske også er lidt et tegn på dybere depression..

hvis man tit går og tænker bare jeg var en anden 🌻

Men jeg har lyst til at være mig, også med diagnoser, og jeg er ret glad for min varme & søde personlighed med alle følelserne 💕 og det har jeg også været de seneste 3 år med depression.

Så er det her, når tingene virkelig endelig lysner, at man kan kigge lidt tilbage. Og vores problem har været en situation, hvor vi stod i massive familie-konflikter..

og med de omgivelser, der nu er i en ghetto. Man er hele tiden på vagt, også når man er i sin egen stue, og så med diagnoser..

Så de ting skulle ændre sig & det gør de nu, og så er vi jo bare super glade, for alt det vi har bygget, Teivi & jeg. Og Sveske der altid har nogen hjemme, når jeg jo får pension 💕

Så der har været, store ting vi ville fjerne fra vores hverdag, men kernen som vi elsker ændrer sig intet, og det skal den heller ikke 😀

Men vi tror virkelig på, at man generelt skal skære ned. Når man skriver en tekst, så gør den kortere, det skærper den. Og et hjem fyldt med ting giver stress..

og når omgivelser giver problemer, så fjerne sig fra dem ☀️ det har været vores strategi, og det ser ud til at have virket 🦋 så tingene er gode nu.

Men omg, en vej vi er gået, og så huske det Teivi sagde.. vi har lært ☀️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s