Gode ting nu 💕 de seneste 3 år var én lang depression for os, hånden på hjertet..

Hej allesammen..

jeg håber, at I har det rigtig søndags-godt 😌 vi bagte jo brød igen fredag & lørdag, og det er begyndt at give os weekend! Vi skulle have den ting, før vi helt kunne finde ud af at holde weekender.

Og så har vi set her i weekenden, at bortset fra de første 10 måneder i Estland, har tiden her indtil nu været én lang depression –

historien er, at vi var supertrætte efter familie-konflikt i Danmark, så vi var SÅ lettede de første 10 måneder her! Men så startede Teivi’s familie.. på et tidspunkt, hvor vi allerede bare ikke kunne mere..

da det så også lettede, og vi troede, at show var slut.. så startede vores naboer her deres underlige.. ja.. alt i alt, så har det mest krævende været..

at vi de seneste 3 år var i et konstant alarmberedskab.. om vi får søvn i nat for naboerne, hvornår vores familier igen skejer ud..

om Sveske bliver syg igen pga. stress over naboerne.. det er mildt sagt hårdt at have den alarm kørende hele tiden, når vi også skulle få en hverdag til at fungere.

Så det er det sundeste, virkelig, at vi nu flytter til en ordentlig gade her i Tartu, og at vi ikke længere med nogen ting behøver at have den alarm kørende.. hvornår & hvad bliver det næste! Og tingene kom jo pludseligt altid..

Min angst-diagnose kom af at vokse op i det samme konstante alarmberedskab, og det er virkelig svært at behandle den sygdom, når de forhold stadig var.

Så vi glæder os aller, allermest til en hverdag med de omgivelser & oplevelser, som vi selv vælger 💕 bage brød og kage sammen med vores enormt gode ven, der også er flyttet til Estland 😀

Og gå alle de samme fotografi-nyde-ture ud i Tartu & spise is ved floden, og tegne hjerter i sneen ☀️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s