Kan være mig i den verden, der er nu i 2018 🌸

Hej, og god søndag 🙂

Nyder I weekenden? I dag fortsatte vi det bage vores eget brød projekt, som vi har sat i søen. Og er ved at få styr på det!

Og så er det bare så hyggeligt til langsom søndag morgen, og vi har fundet en type brød, der smager vildt godt, netop fordi det tager timer over hele weekenden at bage det..

og vi kom jo netop på ideen pga. det hurtigt lavede brød i butikkerne, der bliver lavet på en fabrik og ikke mætter.

Og så til det med titlen på indlægget her.. at her i 2018, er det normale ganske enkelt blevet en som mig. Der viser alle følelser, nogle gange bryder sammen, er super begejstret når glad.. og i det hele taget går med følelserne udenpå tøjet 💕

Det er, den største ændring jeg føler ift. alle tidligere generationer. Hvor værdien netop var at holde alt indenfor hjemmets mure & skjule sine følelser.

Og resultatet af tingene dengang var jo så, at børn som mig aldrig fik at vide, at vi var elskede, hvis vi da var det, for det var heller ikke for godt overhovedet at have alle de overstrømmende følelser, heller ikke for sine børn.

Og så skulle man konversere om politik, og være meget seriøse. Nu i dag er tingene virkelig taget ned på jorden, og vlogs & blogs handler om hverdags-ting, der befriende kan være ikke-dybt-seriøse.

Og det der med at synes, at man selv er en meget vigtig person, er bare blevet ufedt 😌 Hele den åbning i folks følelses-liv er bare godt for folk som mig, og hele den unge generation!

Føler mig ikke alene mere, fordi alle de her unge i verden nu bare er meget som Teivi & jeg 🌸

Når man så putter kirsebær på kagen, at unge nu forstår ting som depression & diagnoser, som jeg jo har.. omg, hvor er den her verden i snart 2019 en lettelse 💕

Jeg voksede jo op med, at alt jeg var, var forkert, for man skulle ikke have, eller vise følelser, og ting som mine diagnoser var jo et spørgsmål om, at jeg bare skulle lade være med dem.

At det var nogle mærkelige ideer, jeg syntes var spændende at have fundet på, og hvis jeg ikke ville ligne en mærkelig en ude på gaden, så skulle jeg stoppe med at lave mine tics, få angstanfald, og jeg var da også et mærkeligt barn..

Med den forhistorie for ‘en som mig’, håber jeg virkelig det er så klart, bare hvor stor en lettelse det er, at en som mig er sådan som det er godt at være i 2018, sammen med en masse andre væremåder nu i dag, som det også er godt at have 🌸

Bare man viser sine følelser, og ikke skammer sig over dem, og synes de er en god ting at have som person.. så er man allerede langt i den verden, der er kommet nu 😀

Og så være pro alt, både med at synes at det er fint at have diagnoser, eller være anderledes, eller indvandrer, eller homoseksuel, eller handicappet.. bare inkludere mennesker, så er man endnu længere i den her 2018 verden. Og det er unge nu 😌

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s