Lidt overblik 😌 i dag er det 4 år siden vi flyttede🇪🇪🇩🇰

Hej allesammen..

i dag er det præcis 4 år siden, at vores flyvetur til Estland ikke længere ‘kun’ var på ferie her i Teivi’s hjemland & nu også mit, plus at vi lige så meget har Danmark som vores begges hjemland 💕

Vi flyttede med rigtig mange psykiske sår. Og det skulle åbenbart tage præcis 4 (udviklende & enormt hjælpefulde og lærerige) år, før vi her i sensommeren fik gjort op med alt det..

og flyttet os til nyt 🙂 nye ting i hverdagen nu, især med nye ting som vores gøremål og tanker & følelser bruges på.

Og præcis 4 år, før jeg blev i stand til igen at gøre sjove ting som at stille mig op på en sten bare for at tage et billede 😀 og faktisk nyde ture ud i Tartu, der også har været enormt lærerige på life niveau..

men det føles da skønt, at de mere & mere og nu helt bare handler om at nyde 😌 og nu er Teivi’s karriere også så udviklet og sat på plads, efter at hun har 4 års jubilæum der på søndag 🇩🇰

Teivi har sagt flere gange, at det vigtigste i at få nye følelser.. er at få nye ting & indtryk ind i hverdagen. At man faktisk gør andre ting i løbet af dagen, end man gjorde før.

Og der er de store ting som at flytte, eller få nyt job.. men virkelig det, der for os har gjort mest, er de små ting. Bruge lidt tid på at sige hej til ænderne, når man går forbi..

nyde at se et efterårsblad blæse i vinden, og så ting som at gå ture uden noget formål udover at det er sundt & hyggeligt.. og komme ud af det, der var. Det er så de stille ting som dem, at Teivi & jeg elsker..

og hvis man mere er til events downtown f.eks. så få mere af det ind 🙂 bare at man flytter hverdagen til noget nyt. Så fornyer følelser & tanker sig også, hånd i hånd.

Min pointe er måske lidt, at følelser & tanker kommer et sted fra. De kommer fra det, man vælger at bruge sin tid på. Så hvis man bruger sin tid på ting, man endda selv synes er kedelige.. så følger hjertet trop.

Og som vores naboer, at hvis de gerne vil have nye følelser, og det vil de gerne.. så brug dagene på noget andet, end det de gør. Det handler om prioriteter, og det er jo helt op til en selv at ændre 🙂

Vores naboer bruger rigtig meget af dagen på at drikke & ryge, og så længe de ikke vælger at gøre noget andet end det.. så kommer de heller ikke til det lykkelig, som de længes efter 💕

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s