Det bedste, der er sket for min hverdag, ever 🌸

Godmorgen allesammen..

der har været forskellige ting på det sidste 🙂 har I det også, at tingene må gerne gå hurtigt, så længe det bare er de rigtige, gode ting der sker?

Vi øver os virkelig i ting som at se bladene falde ned fra træerne, og hvor smukt det er & lave vores kaffe af en rigtig cafe kop..🦋 og efter det research af mine sygdomme, jeg endelig var klar til..

og så vores forbedrede livssituation, er der sket det bedste for min hverdag, ever 💕 jeg skelner lidt mellem det bedste for Teivi & jeg som par, der jo f.eks. er at købe rede sammen..

og så det bedste sådan for min psykiske sundhed 🙂 og det er, at mine tvangstanker er blevet helt balancerede, I kan også læse om dem i indlæggene lige før her.

Mine diagnoser er jo kroniske, så de vil være der altid, men hvor godt der er styr på dem, har jeg lært afhænger meget af en selv. Om man spiser sundt (super vigtigt for angst) & får motion, og hvis der er bål i hverdagen, der skal slukkes..

så få det gjort 🙂

Og så en ting, der kom mere i juli, og som jeg bare har nydt siden, er at alt det familie-konflikt bare blev til meget gamle minder.

Stille & roligt nu som at gå ned og se på ænderne, og tage billeder 🌸 der var to punkter, hvor det var værst med det konflikt, i 2012 og så igen i 2014, og det er jo bare en del år siden nu.

Det bliver 2019, og der er styr på tingene nu. Og jeg glæder mig virkelig til jul! Og nytår, vi holder jo altid et roligt nytår.. hvor vi ser fyrværkeri i nattøj 😀

I Estland er det meget, at privatpersoner ikke har fyrværkeri sådan rigtigt, men at Tartu laver et kæmpe et. Så folk kan gå ned på Rådhuspladsen, eller som os bare hygge-se det fra vinduet 😌

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s