Det vildeste aha-øjeblik om tvangstanker 🌸 der Virkelig har hjulpet også på selvværd

Hej allesammen, jeg skal sige noget rigtig godt 😀

Men hvordan har I det? Hvad får I tiden til at gå med? Vi har så stor en lettelse-reaktion her i huset, og har haft det i 5 dages tid.. dels at Teivi kommer hjem til Estland igen, og det er gået så godt.

Og at vi endelig er kommet til nogle dage, vi endda har haft en nedtælling i en app til 🏡 hvor tingene igen rykker sig hastigt med det huskøb. Men det, jeg mest har glædet mig til at fortælle.. det skulle lige falde ind i mit hjerte..

Er det.. kan I huske, jeg skrev for en uges tid siden, at jeg læste artikler om tvangstanker, og endelig var klar til det, fordi jeg ikke længere ville overtænke emnet 🙂 og det kommer også til at handle om selvværd!

Og vi ser Virkelig resultaterne nu. Det er vildt personligt at fortælle om tvangstanker, men jeg elsker jo selv, når andre åbner op & jeg tror på, at det giver en god verden 💕

De tanker har meget kørt på, at sådan spørgsmål poppede op i mit hoved ud af det blå, og helt taget ud af den kontekst, dagen ellers var..

Det kunne være lidt tilfældige ting som er universet virkelig uendeligt.. eller mere personligt & relevant som har jeg såret Teivi, er jeg en god katte-forælder.. er jeg skrækkelig.. havde dem, der mobbede mig, i virkeligheden ret..

var jeg så skrækkelig i mit barndomshjem, eller var det, som vi går op i, den anden vej rundt?

Og så fik den tvangstanke-sygdom mig til at søge dybere & dybere ind i de emner, med mere & mere intense og udmattende tanker, med den kerne..

at jeg ikke kendte svaret på de spørgsmål helt objektivt & at det var skræmmende.. så jeg begyndte at søge artikler igen & igen om det, i en desperat søgen efter det svar..

på det spørgsmål, der i det øjeblik var i mit hoved. Og omg, hvor har det drænet mig hver dag.. 💕

Så var det, at jeg endelig, med en bedre situation i vores hverdag, blev i stand til faktisk at finde gode artikler, skrevet af amerikanske universiteter.. og det var godt 🦋

Mit største aha-øjeblik var, at man skal blive ligeglad med, om man finder svaret på alle de sprøgsmål.. wow, det var jo så vigtigt at blive sikret i alle de svar!

Og psykiatrien arbejder meget med automatiske tanker, som kan trænes. Helt enkelt, hvad er det første, man siger til sig selv, når en situation opstår? Det betyder i øvrigt også alt for ens selvværd 💕

Om mobbere bare automatisk har ret f.eks.

Og det er svært at ændre de automatiske sætninger, der også skal være noget helt enkelt, en enkelt sætning, som man øver sig i at huske, at man skal sige til sig selv, når noget opstår 🙂

Og min, som det kan være svært at huske at gøre midt i alt det intense.. er, at det er fint, at jeg ikke kender svaret på whatever spørgsmål 😀 det hele er egentlig..

hvad man siger til sig selv om sig selv hele tiden 💕 og jeg har virkelig lært nu, hvor meget den ting betyder. Om mobberne automatisk har ret..

om det er vigtigt at finde et svar, hvis ens søgen efter dem stresser vildt..

..og om man er god nok, om man gerne må begå fejl.. om ens hjerte er skrækkeligt, om man virkelig er en dårlig kæreste.. om andre tænker noget dårligt om en..

om man faktisk er hadet af andre.. om ens veninde skulle have en grund til pludselig ikke at ville en mere, osv osv. 🙂 kender I det?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s