Kl. 4 i morgen tidlig tager Teivi til Danmark & tingene er faldet mere på plads 🌸

Hej allesammen..

Vi står op kl. 3 i nat og sender Teivi til Danmark på en arbejdstur i nogle dage, så vi hyggede med banan og chokoladekage & ‘spicy chocolate’ kaffe 🏡 så det er lidt før solen står op..

og så tager jeg ud og tager billeder af morgenstunden igen, det var virkelig sundt sidst.

Og så har vi startet en hjemmehygge-prostest med weekend hygge over, at brød i butikkerne ikke længere mætter.

Tilbage i Danmark hyggede vi også med at bage vores eget rugbrød, og vi er jo begyndt at kigge på, at selv om tingene var stressede, så har vi faktisk altid sørget for at få hygge ind 🌸

Så når vi bare oplevede, at brød fra butikkerne blev mere og mere udsultet, så var det en god mulighed for at tage den her weekendhygge-ting op igen & vise butikkerne, at vi ikke accepterer det 😌

Det er meget sådan nogle ting, vi meget prøver på at udskifte de stressende ting i hverdagen med 🙂 for det er jo bare, at de der bål, der skulle slukkes, er ved at være det.

Vi snakkede om, at det sidste er lige at få selve det købe vores nye rede på plads også, efter at vi nu har det reserveret, som man gør her i Estland, så de for nu ikke kan sælge til andre end os.

Det er ikke et krav at reservere, men det giver ro omkring processen, så vi ikke står og dealer med banken, mens andre køber det for næsen af os. Så det er de penge værd lige at reservere..

for vores feel good, nu vi virkelig prøver på at komme af med stress 💕

Det, der så skulle komme i vejen, men som vi ikke tror det, er at papirerne på huset ikke skulle være i orden, for vi har opdaget..

at det er en meget almindelig ting herovre, alle lande har jo deres ting 🙂 men vi opdagede også, at når man kigger på noget, der er lidt i den dyre ende, at så er de ting som regel i orden.

At noget af det, der giver en relativt høj pris, netop er at der er styr på tingene 🏡

Og så skal vi også have styr på, om hende der har reserveret vores nuværende rede lige har samlet de sidste penge til det, men hun har ikke fjernet sin reservation, eller snakket om at gøre det..

så det tror vi da også på 🙂 og når vi havde bare alle de andre bål også tidligere, fra massiv sygdom til konflikt med begge vores familier, der endte så dramatisk osv. osv..

så er det da en kæmpestor lettelse bare at skulle have de her ting på plads nu. Og virkelig slippe for techno hele natten, flasker fra drikkelag ude i opgangen og råben og skrigen..

Så skal I da også lige høre, at jeg endelig var klar til Meget at læse artikler om mine diagnoser. Det vigtige var, at jeg først skulle være af med noget af alt den overtænkning af emner fra alverdens vinkler, der også var sygdom.

Så det kunne være en lidt mere tilfældig, men meningsfuld ting at gøre. Og det var Sundt 🌸

Når man står med en masse tvangstanker & angst, så kan det være svært at holde overblik over, hvad sker der med mig? Hvad er galt med mig? Der føles det bare skræmmende.

Men så her, når det hele slapper af, og vores situation i life også ser ud til at blive god.. og allerede er langt bedre.. så kunne jeg kigge på det, og faktisk forstå hvad der er sket, især tidligere i mine år 😌

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s