Opdagede igen, at det ikke er min personlighed, der ændrer sig 🌸

Godmorgen, i dag..

skal vi prøve at bage en ny type brød & have weekend hygge! Jeg skrev jo, at vi vil til at bage vores eget brød, også lidt som en protest mod den nye kvalitet af supermarked brød 🙂 kan I lide at bage?

Og i går kom en rigtig god ven forbi, og vi lavede hygge før vi forhåbentlig flytter snart, og så kan vi fortsætte det nye sted 🌸

Det er så godt at lige få nogle gode oplevelser her, ligesom vi havde det første år efter, at vi flyttede ind 🙂

Efter at vi har gjort det, man gør her i Estland før man køber et nyt hjem, og reserveret det.. så de kun kan sælge til os for nu..

E2DFACAC-45E6-481B-AB39-645617940CAF

der er stress virkelig, virkelig ved at gå væk 🌸 og det kan føles som så store ændringer, at måske det er hele ens personlighed, der er i gang med at ændre sig..

men det er ikke så dramatisk 😀 og jeg så igen, at den wiki jeg læste er rigtig, at når man er gået gennem hele den finde sig selv, som vi har gjort her i Estland..

at så ændrer ens personlighed sig ikke derfra af. Man bliver bare ældre, og får mere erfaring, og så kan ting som stress gå op og ned.

Men self. kan man blive i tvivl, når tingene ændrer sig hurtigt på kort tid 🙂

Jeg så det også lidt ved, at jeg googlede at være naturligt feminin (altså ikke udseende, men personlighed), og så den her tidlige morgen jeg var ude..

at det har altid været, og er stadig de ting jeg kan lide 💕 jeg gik ud, mens der var allermest tåge, og der var helt stille i Tartu, før nogen andre stod op.

Kun nogle enkelte var ude at fiske, og der var ingen biler nogen steder, kun tåge og floden.. det er mit favorit tidspunkt på dagen, jeg kan godt lide at stå tidligt op.

Og så nyde at have hele dagen tilgængelig, og starte stille op 😌 kan I også det?

Det her er jo nogle ting, min blog tit har handlet om, men som I måske kan mærke, så er de langt mere sådan på plads i hjertet..

de ting med at tage det mere roligt, og arbejde på noget af det angst & stress.. og lave hygge 🌸

Det er lidt sjovt, at det er noget, man skal lære, det med at sådan virkelig at bygge det ind i ens hverdag at tage det roligt.

Og det ‘tage det roligt’ har jo både betydning ift. aktiviteter i hverdagen.. at gå ud før byen er stået op og tage billeder..

og så også med følelser, at man ikke behøver at være bekymret for fremtiden og andre ting 🦋

Og jeg tror virkelig at et af de instrumenter, der gælder for alle, er, at man må gøre det hårde arbejde først.. hvor man får slukket de ildebrande, der er problemer i hverdagen..

660CD00E-91B7-48CB-A00F-6F694B4DD91B

ikke komplet, men er der nogle svære følelser, så få dem set i øjnene, og er det nødvendigt, så se en psykolog uden at holde tilbage osv.

Og blive inspireret! De to ting, jeg elsker mest ved hele den vlog, blog kultur er, at det er virkelig at værdsætte de stille ting 💕 og så kan man netop også få inspiration til ens hverdag & følelser.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s