Jeg er i julestemning & nu kan vi bare være det 🎄

Hej allesammen..

i dag er der 12 uger til julemåneden 🎄 er I også begyndt at se frem til det? Det er virkelig Så hyggeligt, jeg har fundet julesange, og som jeg viste jer også sidste år..

så tager Teivi & jeg altid på kaffe dates, når der er alle de dekorationer her i Tartu 🙂 lad os se i år, men helt indtil sidste år var butikkerne her ikke så meget med, men det var tilgengæld Tartu by.

Og de dekorationer, byen laver overalt, er også lidt hyggeligere end butikkernes, synes vi.

Og så har der jo været den ting, at vi bare havde en super hård hverdag. Men der er virkelig kommet lys ind her i sensommeren og september!

Og med udsigt til, at den her meget vigtige flytning til et bedre område faktisk ser ud til at lykkes efter en kamp.. så kan vi endda gå ud i jule-Tartu og bare nyde 😌

Jeg tror ikke, at den her julestemning var kommet i mig, hvis vi stadig havde alt det life stress, men som Teivi så rigtigt sagde..

det ser ud til virkelig at blive løst nu, og så er alt jo godt 😀 og vi er Så glade for, at vi virkelig har holdt det marathon ud i de seneste år, for..

vi kunne godt have lavet en lappeløsning i løbet af årene.. men den hverdag ville jo så ikke være det her super stabile setup for hverdagen, som vi er nået frem til nu 🌸

Så jeg glæder mig sindssygt til at lave and til jul & tage på kaffe dates i romantiske jule-Tartu 🎄

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s