Nyde de små ting 😀 frisør, glade personer & kærlighed 💕

Hej allesammen, sikke en dag!

Teivi & jeg har endelig, endelig gjort, det man gør her i Estland før man køber en lejlighed, at vi har en meget perfekt en reserveret kun til os..

så håber vi bare, at der ikke kommer nogen overraskelser i vejen 😀 det har der jo gjort et par gange, men vi er aldrig nået til reserveret-delen før!

Og omg, hvor har det hjulpet på min angst 😀

Jeg var super Instagram & blog & vlog ude i Tartu i dag, og kulturen her har ændret sig revolutions-like, siden vi flyttede i 2014.

Kan I huske, jeg skrev for et par år siden, at estere holder følelser tilbage, på et niveau selv nordvest Jylland ville være chokerede over.. men nu!

E9375549-8C9A-4548-A6C4-254EC3F5A97E

Jeg spurgte frisøren, hvordan det går, og hun udbrød glad ‘fantastiline’, der self. betyder fantastisk 😀 og folk nyder her nu! Og har hygge!

Det er helt absurd at gå rundt i, når vi var i Estland før globaliseringen, at folk nu snakker om hvor smukke træerne er, og tager billeder i parkerne, og..

det er et helt andet land nu 💕 Ting som netop at lægge sin taske, sidde på bænken & bare nyde floden og solen..

Den kæmpe kultur-ændring, og så at vi endelig ser ud til at komme til et bedre sted ift. vores rede.. omg, det er godt 🦋 hvordan har I det? 😌

ps. vi er blevet nødt til at få et kaffe-system mere, fordi Teivi er så dansk nu, at hun ikke Kan vente på, når jeg laver kaffe først..🇩🇰

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s