Nyde de små ting 😀 frisør, glade personer & kærlighed 💕

Hej allesammen, sikke en dag!

Teivi & jeg har endelig, endelig gjort, det man gør her i Estland før man køber en lejlighed, at vi har en meget perfekt en reserveret kun til os..

så håber vi bare, at der ikke kommer nogen overraskelser i vejen 😀 det har der jo gjort et par gange, men vi er aldrig nået til reserveret-delen før!

Og omg, hvor har det hjulpet på min angst 😀

Jeg var super Instagram & blog & vlog ude i Tartu i dag, og kulturen her har ændret sig revolutions-like, siden vi flyttede i 2014.

Kan I huske, jeg skrev for et par år siden, at estere holder følelser tilbage, på et niveau selv nordvest Jylland ville være chokerede over.. men nu!

Jeg spurgte frisøren, hvordan det går, og hun udbrød glad ‘fantastiline’, der self. betyder fantastisk 😀 og folk nyder her nu! Og har hygge!

Det er helt absurd at gå rundt i, når vi var i Estland før globaliseringen, at folk nu snakker om hvor smukke træerne er, og tager billeder i parkerne, og..

det er et helt andet land nu 💕 Ting som netop at lægge sin taske, sidde på bænken & bare nyde floden og solen..

Den kæmpe kultur-ændring, og så at vi endelig ser ud til at komme til et bedre sted ift. vores rede.. omg, det er godt 🦋 hvordan har I det? 😌

ps. vi er blevet nødt til at få et kaffe-system mere, fordi Teivi er så dansk nu, at hun ikke Kan vente på, når jeg laver kaffe først..🇩🇰

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s