Da Teivi sagde, at måske kan jeg godt..😌

Hej, og god tirsdag!

Vi har netop modtaget en pakke, og Sveske fik papkassen fra den, som hun straks begyndte at personliggøre ved at splitte den ad. Det er hendes lykkelig 💕

Og så ville hun udenfor, så lidt mere papkasse, spise & flade helt ud og drømme inde i kassen.. hun forstår virkelig at nyde.

Og for godt en uge siden sagde Teivi, at måske behøvede jeg ikke hendes hjælp til at sige, hvilke af mine billeder, der er gode. Og måske vidste hun, hvad hun gjorde..

Som I ved, afhænger blødheden i mine billeder af mit niveau af angst-diagnose lige i den periode. Og jeg har selv haft svært ved at vurdere det.

For så har jeg skulle finde ud af, præcis hvordan det føles når jeg har angst, og andre gange når det går fint. Og det kan være svært. Det her med at kigge indad, hvad føler jeg i en situation..

og præcis hvordan mærkes den følelse.

Det kan self. også være glad og så mange andre følelser 🙂 men det her faktisk at kunne sætte ord på bare for sig selv, hvad man går rundt med i hjertet.

Og den ting skulle jeg have styr på, før jeg kunne sige, om et billede har meget angst i sig, eller om det er afslappet & blødt.

Og der er det, at for de fleste er det tilstrækkelig bare at kunne de her ting nogenlunde, men når jeg har mine diagnoser..

så er det vigtigt at få endnu mere kontrol over de følelser, som kan løbe løbsk.

Så det var slet, slet ikke kun en opgave, jeg fik, der handlede om mine billeder. De var ligesom for at gøre det håndgribeligt, og kunne se resultaterne sådan lige foran mig.

Men indeni mig har det været en langt mere abstrakt opgave, der har handlet om at sætte ord på angst-følelsen, og hvordan den mærkes.

Og så bare være stolt af & glad for at jeg lykkedes med det, og har en bedre hverdag nu, med mere indblik i de her ting 🦋

Og så gå ud med kameraet, og se om også min kreative side har udviklet sig 💕

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s