Fejrede 4 år i Estland 💕

Hej allesammen

Her i september, har vi boet her i Estland i 4 år 💕 så i går lavede Teivi den bedste kylling, jeg har smagt nogensinde! Omg, det var godt!

Og i dag kiggede hun på mel til vores nye projekt! Bage vores eget brød. Dels som en protest mod, at brød i butikkerne begyndte at veje mindre & mindre..

men koste mere.. og nu kan vi putte god mel i, der faktisk mætter, og putte de kerner i vi vil osv. Og så have hygge hver weekend 😀

Mens det, var jeg oppe i den højeste bygning i Tartu, hvor Teivi arbejder helt i toppen af, når hun ikke arbejder hjemmefra. Men man skal lige betale et par euro for at komme ud på platformen..

Og vi havde et super godt øjeblik før det også. For vi var hjemme, og Teivi fandt på at ville kigge på bageting efter at have set danske vlogs med tips til bagning 😀

Og jeg har sådan ventet på det perfekte øjeblik til at tage de her billeder.. men så se, at nogle gange er det perfekte øjeblik bare, når man stopper med at vente..

og bare gør tingene 🦋

Der er så meget skov her, jeg elsker det 💕 og så er det bare en god følelse, at jeg endelig kunne få kameraet til at fokusere på skoven og ikke på bygningerne.

Jeg tog også et rigtig Instagram billede 😀

Hvad har I brugt weekenden på? Som I kan høre, har vi været lidt i tænkeboks, men på den sjove, kreative måde. Og sagt..

hvordan kan vi få en mere sjov, og mindre praktiske opgaver-hverdag. Og en ting er jo at bage brød, og så ikke skulle slæbe hjem fra butikken 😌

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s